Patrick van den Berg bij de SEAT Mii 1.0 Sport Dynamic. (foto's: ML)
Patrick van den Berg bij de SEAT Mii 1.0 Sport Dynamic. (foto's: ML)

Auto Nassau heeft een topverdieping met 25 Top Occasions

Algemeen

DELFT - Auto Nassau staat bekend als dé Suzuki Service Dealer voor Delft en omgeving. Het bedrijf aan de Lagosweg 9 is echter ook hét adres voor een goede occasion.

Voor de top occasions van dit bedrijf moet je op de bovenverdieping zijn, waar steevast 25 prima exemplaren staan. "Altijd volledig gecheckt en met een gunstige kilometerstand", zegt Patrick van den Berg. "De occasion wordt geleverd met een onderhoudsbeurt, APK, Mobiliteitservice van twaalf maanden en BOVAG-garantie."
Zoals te verwachten, zijn er volop Suzuki-occasions, maar andere merken zijn net zo goed vertegenwoordigd. En is de auto eenmaal gekocht, dan kan dit bedrijf ook het volledige onderhoud uitvoeren. Zijnde aangesloten bij de CarProf organisatie, kan en mag deze werkplaats alle merken 'servicen'.
De voordelen van CarProf zijn makkelijk samen te vatten. Een garage voor alle merken, 24-maanden garantie op onderdelen en reparaties, onderhoud volgens het boekje, afspraak = afspraak, gebruik van A-merk onderdelen van originele kwaliteit. 'Servicen' kan ook op het gebied van airco-installaties. "Het mooie weer van het voorjaar komt er weer aan", zegt Van den Berg. "Fris op pad met een goed werkende airco is dan belangrijk. Wij kunnen netjes controleren en bijvullen. Tegenwoordig is er een nieuw soort gas voor de airco, namelijk R123YF, het koudemiddel voor de modernste auto's. Ook hier hebben we in de werkplaats een machine voor."
Als Top Occasion staat momenteel centraal de SEAT Mii 1.0 Sport Dynamic met bouwjaar 2014 en 27.000 gereden kilometers. Een leuke vijfdeurs auto, die met zijn 840 kilogram gewicht slechts 20 euro per maand aan Wegenbelasting kost. De complete onderhoudshistorie is bekend. "Bovendien is deze SEAT rijk uitgerust, dus kom langs in de showroom, zodat we de auto kunnen presenteren. Levering is met zes maanden garantie." Auto Nassau is uitstekend bereikbaar en tramlijn 1 stopt voor de deur. Telefoon: (015) 256 87 79. Internet: www.suzukidelft.nl.