Stunten op de brug

Algemeen

Ben je ondernemend en creatief? Pak je kans! Met 'Stunten op de Brug' biedt Stichting Stunt een unieke mogelijkheid om je te presenteren op één van de opvallendste plekken in de stad: De Stunt Store in het brugwachtershuisje op de Koepoortbrug.

Elke zaterdag kunnen creatieven die zich bij Stunt hebben aangemeld het brugwachtershuisje volledig omtoveren tot hun eigen atelier, expositieruimte, pop up store of minipodium om het brede publiek van hun kunsten te laten genieten.
Aanstaande zaterdag start 'Stunten op de Brug' met Gingerchickies van Maaike Kerkstra. Maaike opent een ééndaagse pop up store in het brugwachtershuisje met haar kinderkledinglijn speciaal voor meisjes met rood haar. De kleding van Gingerchickies wordt met de hand gemaakt in het naai atelier van Stichting Stunt.

"Stunt is in veel opzichten een verbindende factor in de stad", vertelt Marieke Rolloos, werkbegeleider in het naai atelier van Stunt en drijvende kracht achter 'Stunten op de Brug'. "En hoe kan je dat beter kracht bij zetten dan mensen een gratis podium te bieden om te laten zien wat ze kunnen?" Geïnteresseerden die willen 'Stunten op de Brug' kunnen informatie opvragen door een email te sturen naar marieke@stichtingstunt.nl. Deelname is kostenloos maar snelheid is geboden, want de agenda loopt al aardig vol.