Teun de Vries geeft graag advies.
Teun de Vries geeft graag advies.

Vitaminstore maakt every body happy

Algemeen

Bij Vitaminstore vind je allerlei producten voor een gezonde leefstijl. En daarbovenop nog eens goed advies. Want het devies van Vitaminstore is 'every body happy'.

Tien jaar geleden opende Teun de Vries de eerste van zijn Vitaminstores in Pijnacker. Een decennium later heeft hij er, samen met zijn zoon, maar liefst vier; naast Pijnacker, Zoetermeer en Delft sinds vorig jaar ook in Berkel. Vitaminstore bestaat dit jaar 20 jaar. "Speciaal voor die gelegenheid krijgen onze vaste klanten een speciale jubileum Dopper bij ons magazine." Vitaminstore heeft een ruim assortiment aan voedingsmiddelen en voedingssupplementen, maar ook leuke cadeautjes en hebbedingetjes. "Zo is de 'blauwe sectie' in de winkel gewijd aan allerlei soorten sportvoeding. In onze 'roze sectie' vind je cosmetica. De 'groene sectie' is gewijd aan vitamines en voedingssupplementen. "Zoals magnesium bijvoorbeeld. Onlangs gekozen tot supplement van het jaar. Naast deze drie secties heeft Vitaminstore ook de nodige reform artikelen in huis. Van biologische havervlokken tot ahornsiroop. En dan zijn er nog de speciale producten, zoals CBD olie, die pijnstillend en rustgevend werkt en nog meer gezondheidsaspecten heeft", aldus Teun: "zo helpt het ook je glucose en je cholesterol te reguleren."

Advies
Het is duidelijk dat Teun weet waar hij over praat. "Wij gaan dan ook regelmatig op cursus en bijscholing", benadrukt hij. "Want het gaat wel om je gezondheid. Daarom is advies eigenlijk ons belangrijkste product. Wij gaan graag met onze klanten in gesprek over hun wensen of klachten, zodat wij het juiste middel kunnen adviseren." En als Teun het middel niet in huis heeft, dan bestelt hij het. "Als je voor 17.00 uur bestelt is het meestal de volgende dag na 10.00 uur binnen." U hoort het: Vitaminstore maakt every body happy!