Afbeelding

Nieuwe collectie PVC-vloeren

advertenties

Floors for You uit Naaldwijk kennen we van de houten vloeren. Sinds kort heeft Floors for You ook een enorme collectie PVC vloeren.

PVC is hot! Het is voor op de vloer een relatief nieuw product wat een jaar of 5 geleden op de markt kwam aldus Gert Petri van Floors for You. Wij hebben dit destijds groots aangepakt maar al snel bleken er behoorlijk wat kinderziektes in het materiaal te zitten. Denk hierbij aan weekmakers wat schadelijke dampen zijn die je niet in huis moet willen hebben, rek en krimp in de vloeren etc. Wij hebben afstand genomen van dit materiaal en de ontwikkelingen nauwlettend gevolgd.

PVC 2.0
Vanaf afgelopen week hebben wij een enorme nieuwe collectie PVC in huis! We kunnen dit gerust PVC 2.0 noemen. Wat is er nieuw? Buiten het feit dat deze grote collectie met meer dan 200 decoren stuk voor stuk bijzonder mooi zijn, vinden wij het belangrijk dat het materiaal weekmaker vrij is! In een leefomgeving moet je schone producten hebben die niet schadelijk voor de gezondheid zijn. Verder zijn deze vloeren enorm stabiel en zien we de markt veranderen naar Rigid PVC planken. Dat zijn vloerdelen welke ontwikkeld zijn om zo op de vloer te verwerken, uitermate geschikt voor vloerverwarming en koeling. We praten over een werkingsvrije drager waarop een PVC strook is verlijmd. Oersterk, watervast en super makkelijk schoon te maken! Het mooie is dat deze vloeren ook super makkelijk zelf zijn te plaatsen, misschien nog wel eenvoudiger dan laminaat! Maar uiteraard hebben wij ook een plaatsingsservice die dit vakkundig voor u kan doen. De collectie bestaat uit houtdecoren in stroken en visgraat, maar ook mooie moderne tegelpatronen. We hebben de collectie nu 2 weken in huis en er gaat een wereld voor ons open. Echt voor elke smaak en toepassing is er een vloer! Kom gerust eens kijken en laat u uitgebreid informeren.