Van links naar rechts: Jeroen Teijgeler, Roy Schaaij en Peter Overmeire.
Van links naar rechts: Jeroen Teijgeler, Roy Schaaij en Peter Overmeire.

Mega Paasvoordeel bij Motorhuis Delft

Algemeen

DELFGAUW – Motorhuis Delft opent op Tweede Paasdag, maandag 2 april om 11.00 uur de deuren. In de showroom een dag vol Mega Paasvoordeel.

Alle nieuwe auto's en occasions zijn tijdens Pasen scherp geprijsd. Daarmee profiteert de klant van kortingen die oplopen tot wel 4.000 euro. Tweede Paasdag is dus een goede dag om zaken te doen bij Motorhuis Delft, als u op zoekt bent naar een nieuwe of gebruikte Citroën. Alle populaire Citroën modellen, zoals de C1, C3 en C3 Aircross, C4 en C4 (Grand) Picasso staan er op hun Paasbest bij. Nieuwe modellen in verschillende uitvoeringen, maar ook een ruime keuze aan gebruikte auto's.

Nieuwe C4 Cactus
"Tijdens Pasen hebben we ook een primeur. De nieuwe Citroën C4 Cactus mogen we met trots laten zien aan onze bezoekers. Zelf heb ik al een kijkje mogen nemen, maar ik kan u verzekeren dat de nieuwe C4 Cactus menig hart sneller doet kloppen", zegt Frans Meeuwisse, vestigingsmanager van Motorhuis Delft. De vernieuwde C4 Cactus is met zijn moderne technologieën en motoren een sterke aanvulling in zijn segment. "De auto onderscheidt zich bovendien door zijn unieke karakter en comfort", vertelt Meeuwisse verder. "Hij is direct herkenbaar aan zijn pure en vloeiende design met typische Citroën-stijlkenmerken: zoals de Airbumps® aan de onderzijde van de portieren, de doorlopende lijn van de zijruiten, het zwevende dak, de voorzijde met de over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en de brede LED 3D-achterlichten." De nieuwe C4 Cactus biedt keuze uit 31 kleurcombinaties voor het exterieur, met negen carrosseriekleuren en vier color Packs met geraffineerde kleuraccenten. De vier trendy color Packs dragen de namen Glossy Black, Silver Chrome, White en Red. Deze op de Airbumps® en het onderste gedeelte van de voorbumper aangebrachte kleuraccenten contrasteren op subtiele wijze met de carrosseriekleur. Met de diverse leverbare lichtmetalen velgen kun je de auto een nog persoonlijker tintje geven. "Bent u al nieuwsgierig geworden naar de nieuwe C4 Cactus?" aldus Meeuwisse. "Ik nodig iedereen van harte uit om op Tweede Paasdag een kijkje te komen nemen."

Motoren/veersysteem
De Nieuwe Citroën C4 Cactus biedt volop dynamiek en rijplezier dankzij het lichte en efficiënte platform en de motoren van de nieuwste generatie. De tot Engine of the Year verkozen PureTech-benzinemotoren en de BlueHDi-dieselmotoren voldoen aan de Euro 6-normen die met name zijn bedoeld om de NOx-uitstoot te verminderen. De automatische transmissie EAT6, die wordt geleverd in combinatie met de PureTech 110 S&S-motor, staat garant voor snel en soepel schakelen en een ongekend gebruikscomfort. De Nieuwe Citroën C4 Cactus is ook leverbaar met de PureTech 130 S&S-motor in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak. De vering met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) strijkt zowel kleine als grotere oneffenheden in het wegdek, spreekwoordelijk, moeiteloos glad, zodat u het gevoel krijgt te zweven over de weg. Terwijl de wegligging en de stabiliteit van de carrosserie van een hoog niveau zijn.

Motorhuis Delft
Exportweg 3
2645 ED Delfgauw
(015) 251 72 30
www.motorhuis.nl