Afbeelding

De nieuwe unit van Cesar: Licht, luchtig en uniek

advertenties

Keukenstudio Paul introduceert: De nieuwe unit van Cesar. De Unit is een bijzondere keuken op poten. Of beter gezegd: pootjes. Want de metalen structuur van de Unit is zo rank en slank, dat het bijna is alsof de keuken een paar decimeter boven de grond zweeft.

Minimalisme op zijn mooist. En tegelijkertijd op zijn sterkst. Want het slanke metalen frame waarin de keuken rust is zo sterk, dat het moeiteloos een afstand van 2.40 meter overspant zonder tussensteun.

Verschillende uitvoeringen
Het metalen frame is rank met vriendelijke korte rondingen op de hoeken. De constructie zit niet onder de body en de kastjes van de keuken, maar ertussen. Volledig aan het oog onttrokken. De vol-aluminiumbody is verkrijgbaar in talloze kleuren. De deuren zijn leverbaar in een breed scala van uitvoeringen – van gelakt tot hout.

Introductie
De Unit heeft een luchtige en tegelijkertijd gedistingeerde look. Wat is het? Een vriendelijk meubel? Een fantastische keuken? Wat dacht je van beide? In de buitenlandse flagship stores van het Italiaanse keukenmerk Cesar explodeerde de vraag naar de Unit al kort na de introductie. Zo rank en tegelijkertijd robuust, zo luchtig en toch adembenemend: dat is nog nooit vertoond. Keukenstudio Paul heeft de eer om de Unit van Cesar te introduceren in Nederland.

contactgegevens
Keukenstudio Paul
Laan van Ambacht 13,
2631 RJ Nootdorp
(015) 310 15 69
info@keukenstudiopaul.nl
www.keukenstudiopaul.nl
Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag: 09.30 - 17.30 uur, zaterdag: 09.30 - 17.00 uur