De familievoorstelling Jurassic Revenge is leuk voor jong en oud.
De familievoorstelling Jurassic Revenge is leuk voor jong en oud.

Win kaarten voor de Jurassic Revenge

Algemeen

Sta oog in oog met levensgrote dinosaurussen in de familievoorstelling van Michel van 't Ende Producties Jurassic Revenge.

Miljoenen jaren geleden zouden deze imposante dieren zijn uitgestorven, maar niets is minder waar. Met zijn 2.5 meter hoog en 4 meter lange lijf is de T-Rex animatronic een van de vele dino's die zijn opwachting maakt in deze theatervoorstelling. En… na afloop bij de meet and greet.

Tijdreis
Hoofdrolspeelster Saartje bezoekt samen met het publiek het museum voor oudheden en blijft gefascineerd stilstaan bij het grote skelet van de T-Rex. De conservator weet haar bijzondere details te vertellen over de oertijd: over de vele verschillende dino's, over hoe ze geboren werden en over de onvermijdelijke confrontaties met soortgenoten om te overleven. Voor je het in de gaten hebt, zit je in een onwerkelijke reis tussen de prehistorie en het heden; Een verhaal dat zowel jongens als stoere meisjes van alle leeftijden aanspreekt.

Er kan met zekerheid gezegd worden dat het Dino-tijdperk is afgesloten, maar bij Jurassic Revenge is het voor heel even mogelijk de fantasie op de loop te laten en de prehistorsche tijd te doen laten herleven, in het theater.

Winnen
Het kasteeltje en Delftopzondag mogen 4 kaartjes weggeven voor de familievoorstelling Jurassic Revenge 15 April om 14:00 in het stadstheater Zoetermeer! Om deze prijs te winnen hoef je maar een vraag goed te beantwoorden!

Noem een dier uit de prehistorische tijd.

Stuur je antwoord voor aanstaande woensdag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

!