Het team van Van der Goes Wonen & Slapen staat voor u klaar!
Het team van Van der Goes Wonen & Slapen staat voor u klaar!

Van der Goes Wonen & Slapen komt graag bij u aan huis

Algemeen

Van der Goes Wonen & Slapen is een vertrouwd adres als het gaat om woningstoffering. De specialisten uit Nootdorp heten u niet alleen graag welkom in de winkel, maar komen ook graag bij u aan huis!

Met Perry van der Goes is inmiddels de derde generatie in het Nootdorpse familiebedrijf actief. De winkel startte ooit als tapijtwinkel, maar is inmiddels uitgegroeid tot meer. Veel meer. Naast alles op het gebied van woningstoffering, vloeren, bedden en alles wat daarbij hoort, vindt u bij Van der Goes Wonen & Slapen ook inspiratie, goede ideeën en advies. Zo staan de specialisten van Van der Goes op 14 april en 19 mei weer voor u klaar in de winkel tijdens de Inspiration Tour. "Op die dagen hebben wij een professionele binnenhuisarchitect of interieurspecialist in huis", legt interieuradviseuse Melissa Cornax uit. "Zij helpen u met het ontwerp van het huis van uw dromen. Je krijgt een sfeertekening van de ruimte en kunt aan de slag met concrete, praktische adviezen.
Maar zelfs daar houdt de service van Van der Goes Wonen & Slapen niet op, want hun specialisten komen ook graag bij u aan huis. "U kunt kiezen voor een vrijblijvend, gratis advies als het gaat om kleine tips en ideeën op het gebied van meubelstoffering. Onze interieurstylisten beperken zich tot wand- en raambekleding en vloeren; welke kleurencombinatie u kunt kiezen bijvoorbeeld. Wilt u een stap verder, dan kunt u ook één van onze ontwerpsters vragen om een compleet interieurontwerp. Hier zijn wel kosten aan verbonden, afhankelijk van wat u precies wilt. De interieurontwerpster kan een lichtplan maken, meubelvoorstellen doen, een moodboard creëren, een 3d-ontwerp maken en inrichtingsadviezen geven.
Kortom: wij kunnen u op dat gebied van A tot Z ontzorgen. Uiteraard helpt Van der Goes met hun eigen stoffeerders ook graag mee aan de realisatie van al die ideeën!