we leveren allerlei soorten achterwanden.
we leveren allerlei soorten achterwanden.

21% Btw- kortingsactie bij Visualls keukenachterwanden

wonen

DELFT – Visualls aan de Distributieweg 6 in Delfgauw maakt het in april nóg aantrekkelijker om de keuken helemaal af te maken. De hele maand april wordt de BTW van 21% als korting gegeven op de aanschaf van een mooie keukenachterwand.

"We krijgen alleen maar positieve reacties op de achterwanden die we in alle kleuren of met een print kunnen leveren", zegt Sylvia Rietbroek van Visualls. "Maar we leveren allerlei soorten achterwanden, niet alleen glas of prints", gaat Sylvia verder. "Ook onze Collorz achterwanden in een effen kleur zijn een regelrechte hit. Dit is een luxe aluminium achterwand met teflon coating en is leverbaar in een matte en zijdeglans uitvoering. Als de wanden geplaatst zijn krijgen we heel vaak van mensen terug dat ze het idee hebben in een hele andere keuken te koken, maar vooral ook dat het zo makkelijk schoon te maken is. Doek erover en klaar! Vetspetters krijgen geen kans".

"Monteren kan direct op het kale beton, op het stucwerk, glasvlies e.d. maar ook direct op bestaande tegels. Dus ook ideaal bij renovatie van een keuken. Voor mensen die het monteren toch een beetje eng vinden hebben we een team van ervaren vakmensen die dit kunnen verzorgen." De showroom van Visualls is geopend van dinsdag t/m zaterdag en de Btw-actie loopt de hele maand april. Kijk voor inspiratie ook zeker eens op Facebook.com/visualls of op de website www.visualls.nl