Een feestelijke drukte bij Westerpop. (Foto: PR)
Een feestelijke drukte bij Westerpop. (Foto: PR) Foto: Martijn Linthorst

Westerpop zoekt nieuwe vrijwilligers

Algemeen

Het legioen bestaande uit ruim 200 vrijwilligers, kan best nog wel een paar nieuwe leden verwelkomen.

In de crew is nog plaats voor productiemedewerkers. Je helpt mee met het opbouwen van bijvoorbeeld steigerwerk, hekwerk, toiletten en decoratie. Tijdens het festival help je mee met allerlei voorkomende klusjes. Na het festival hoort afbreken van het festivalterrein er ook bij! De productiecrew is de harde kern van het festival. Humor, een goede sfeer en lekker werken, is het motto! Een positieve instelling is bij Westerpop belangrijker dan ervaring.

Backstage
Er is ook nog plaats voor een backstagecontroleur. In verschillende diensten werk je tijdens het festivalweekend aan de ingang en uitgang van de artist backstage. Bij deze ingang ontvangen we alleen de artiesten, hun crew en hun management. Je staat in nauw contact met de artistservice van Westerpop, middels de communicatie van portofoons. Ontmoet je favoriete popartiest en maak leuk contact! Er is tevens genoeg ruimte om de sfeer van het festival ten volle te beleven.

Tegenaanbod
Wat heeft Westerpop jou te bieden?
- Een onvergetelijke ervaring, vanuit de keuken meewerken, kijken en leren!
- Een hele gezellige gemotiveerde crew, waar flink gelachen wordt!
- Dagelijks verzorgde lunch en diner.
- Een speciaal festival t-shirt (collectors-item) en consumptiebonnen
- Een exclusieve afterparty, backstage, voor alle vrijwilligers
- Chinees eten met de crew en herinneringen ophalen op zondag, direct na het festival.

Meer informatie
Westerpop zal dit jaar op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli plaatsvinden. Het programma van deze 27e editie zal op 2e Paasdag, om 18:00 uur bekend worden gemaakt. Meer informatie en aanmelden via: info@westerpop.nl