Concordialoterij gaat door

sport

De grens van 500 intekeningen is doorbroken! Het is definitief, de loterij voor extra financiële middelen voor de nieuwbouw en renovatie van de kleedkamers en het clubhuis gaat door.

In de komende weken kan er nog worden ingetekend, hoe groter het aantal verkochte loten is, hoe groter het prijzenpakket. Begin mei wordt op basis van het totaal aantal verkochte loten de omvang van dat pakket vastgesteld. Hoe dan ook, de hoofdprijs blijft die fantastische Peugeot 108!
Half april start Concordia nog een extra actie met behulp van de jeugdvoetballers. Elk team, van de A t/m Mini F krijgt een intekenlijst met de vraag om familie, vrienden en andere bekenden ook te laten intekenen. Voor de teams die de meeste loten weten te verkopen worden er een paar leuke prijzen geregeld: wat dacht je ervan om met je team lekker te gaan spelen in Kids Playground of bowlen bij het Karrewiel. Vanaf half april start de werkelijke verkoop. Half mei volgt de eerste trekking. Meer informatie op www.concordiadelft.nl