Redeoss in de prijzen

sport

Zaterdag 17 maart speelden de badmintonners van Redeoss een aangepast badmintontoernooi in sporthal de Buitenhof.

Elke maand organiseert een vereniging in het land een aangepast badminton toernooi voor deelnemers met een lichamelijke beperking. Ditmaal was Redeoss aan de beurt en gingen deelnemers van deze Delftse sportvereniging met enkele prijzen naar huis.

Redeoss-speler Erik Jan Koekoek werd derde in het heren enkel spel in de categorie rolstoel. Erik Jan heeft sinds enkele weken een nieuwe en lichtere sportrolstoel, waarmee hij druk aan het trainen is. Het brons in de dames enkel bij de rolstoelers werd een prooi voor Helga Karlas. Zij won in de strijd om de derde plaats in een spannende drie-setter. Tim Quartel van Redeoss haalde samen met Anniek Griffioen een tweede plaats in het gemengd dubbel bij de rollers. De finale-enkel mannen in de categorie 'staand B' was een onderonsje tussen twee spelers van Redeoss. Axel Nieuwenhuyse versloeg daarbij Thomas Binnendijk (21-7, 21-18).