Ook Lynx D2 werd kampioen! (Foto: PR)
Ook Lynx D2 werd kampioen! (Foto: PR)

Lynx D2 Kampioen

sport

Onlangs is Lynx D2 kampioen geworden na een spannende competitie.

Fluks D1 en Lynx D2 gingen tot het einde van de competitie gelijk met elkaar op. Beide ploegen wisten alles te winnen, de wedstrijden tegen elkaar eindigden een keer in ieders voordeel. Aangezien Fluks D1 de competitie reeds afgesloten had, moesten de kinderen van Lynx D2 de laatste wedstrijd winnen om ook kampioen te kunnen worden. Deze wedstrijd werd gespeeld tegen KVS D4 uit Scheveningen.

Zenuwachtig
De zenuwen zaten er goed in bij de kinderen, maar na een onwennig begin begon het team toch los te komen. Met een eindstand van 16-3 was de behaalde overwinning meer dan verdient, konden de tegenstanders bedankt worden en het feestje gevierd. Ook Lynx D1 heeft een prima prestatie geleverd en na de overwinning (14-3) op KVS D3 afgelopen weekend behaalden zij een derde plaats in de competitie.

Veldcompetitie
Op 31 maart begint voor de teams weer de veldcompetitie op sportpark Boswijk. Zij gaan dan verder als Lynx C1 en Lynx D1. Kinderen uit groep 7-8 en de brugklas die korfbal een leuke sport vinden kunnen zich nog bij de vereniging aanmelden om mee te spelen via www.lynx-korfbal.nl