Spaar bij Plus voor schoonmaakartikelen. (Foto: PR)
Spaar bij Plus voor schoonmaakartikelen. (Foto: PR)

Leifheit schoonmaakartikelen sparen bij PLUS

advertenties

Delft- Den Hoorn - Op zondag 25 maart start er bij de PLUS supermarkten in Delft en Den Hoorn een lokale spaaractie voor veelzijdige en kwalitatieve schoonmaakartikelen van Leifheit.

Het is nu nog wel fris buiten maar nog even en dan komt het voorjaar er weer aan en is het weer tijd voor de voorjaarsschoonmaak. Klanten van PLUS Bomenwijk, Martin Panis, Tanthof en Van Leeuwen kunnen nu sparen voor voordelige Leifheit schoonmaakartikelen. Het assortiment bestaat uit maar liefst 12 verschillende items. Men kan sparen voor bijvoorbeeld een vloertrekker, raamwisser, dweilkop, bezem of duster etc. De korting lopen op tot maar liefst 65% per item.

Snel sparen
Het sparen gaat bij PLUS Bomenwijk, Martin Panis, Tanthof en Van Leeuwen heel snel: bij iedere 10 euro aan boodschappen* ontvangt men een spaarzegel en bij 6 zegels is de spaarkaart al vol. Men krijgt op de spaarkaart 1 zegel cadeau dus men hoeft maar 5 zegels te sparen. De actie duurt tot en met zaterdag 19 mei 2018. Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden tot en met zaterdag 26 mei 2018.
In bovengenoemde winkels kan men door deelname aan de Like, Deel & Win actie op Facebook een Leifheit schoonmaakpakket winnen t.w.v. ruim €40,00.