Sinds 1 januari is de verkeersschool van Anita Jansen, gevestigd op Weegplaats 13 in Delft. (Foto: PR)
Sinds 1 januari is de verkeersschool van Anita Jansen, gevestigd op Weegplaats 13 in Delft. (Foto: PR)

Verkeersschool Jansen is verhuisd, maar blijft dezelfde

kijk op de wijk

Verkeersschool Jansen is verhuisd! Sinds 1 januari is de verkeersschool van Anita Jansen, al ruim vijftig jaar een begrip in de prinsenstad, gevestigd op Weegplaats 13 in Delft. "Ook mijn nieuwe klanten vinden het wel gezellig."

Na ruim 12 jaar aan de Papsouwselaan heeft Verkeersschool Jansen nu een nieuwe uitvalsbasis. "Ik heb besloten vanuit huis te gaan werken", vertelt Anita. En dat betekent dat Weegplaats 13 nu de uitvalsbasis is voor de auto's en motoren van Verkeersschool Jansen. Er is een kantoor ingericht en op de plaats achter het huis is ruimte gemaakt voor de motoren van de rijschool. "Voor mij is het prettiger om van huis uit te werken", aldus Anita. "Ik bracht soms 50 uur per week door op kantoor en kwam aan mijn huis nauwelijks toe. Nu kan ik er dingen tussendoor doen."
Is Anita dan niet bang dat het minder professioneel overkomt? "Nee hoor. Daarvoor zijn we al te bekend en gewaardeerd in Delft. Integendeel. Ook van nieuwe klanten hoor ik dat ze dik tevreden zijn en de persoonlijke sfeer wel prettig vinden. Gelukkig is ons telefoonnummer wel hetzelfde gebleven, en er is voor optimale bereikbaarheid nog een 06-nummer bij gekomen. Verkeersschool Jansen is nu ook te bereiken op 06-36185597." De bekende service van Verkeersschool Jansen; gratis theorieles voor de eigen leerlingen, is ook gewoon gebleven: "klanten komen nu gewoon gezellig hier voor de theorieles." Wat de praktijklessen betreft mag de leerling nog steeds kiezen: "je kunt vanaf hier lessen of opgehaald worden van huis. Ook wat dat betreft is er niets veranderd." De nuchterheid van Anita is de nuchterheid die Verkeersschool Jansen tekent: "uiteindelijk wil je natuurlijk gewoon goed leren autorijden. En dat kun je bij ons", aldus Anita. "Je weet bij ons precies wat je krijgt: 60 minuten les is 60 minuten les. Je hebt een vaste instructeur en er wordt in onze auto's niet gerookt." Bovendien is er in onderling overleg veel mogelijk. We onderscheiden ons in hoe we met mensen omgaan. We geven echt alle aandacht." Dat geldt al helemaal als de cursist extra aandacht behoeft, bijvoorbeeld door faalangst, dyslexie of autisme. "We hebben kennis, en we hebben geduld. Want voor ons is het belangrijkste dat onze cursist uiteindelijk slaagt!"

Motoractie
Nu het mooie weer begint te naderen heeft Anita weer een mooie actie bedacht: een motoractie deze keer, want de lente is in aantocht! "We bieden 15 rijlessen van 60 minuten aan voor 699 euro, inclusief het eerste examen voertuigbeheersing. Kijk op onze Facebookpagina (www.facebook.com/VerkeersschoolJansen) voor meer informatie."