Het trio Esmée, Thenera en Ymke.
Het trio Esmée, Thenera en Ymke.

De Gestampte Meisjes met nieuwe voorstelling

Algemeen

Nu ook in het Rietveldtheater!
De formatie De Gestampte Meisjes bestaat uit Esmée, Thenera en Ymke. Drie heel verschillende meiden, maar alle drie even gek. Na alle drie een kunstopleiding te hebben gevolgd, was het tijd om de touwtjes zelf in handen te nemen. In 2015 lanceerde zij met succes hun eerste, succesvolle voorstelling Schaam Streken (At Zimmic Gezelschapsprijs 2015, Amsterdam Fringe Bronze Award 2015, en een halve-finale-plaats in het Leids Cabaret Festival 2017).

Nu presenteren zij hun nieuwe voorstelling 'Ballen 2.0'. Een hilarische, humoristische en energieke voorstelling waarin de man centraal staat. Er wordt geschuurd, getwerkt, gegleden en gework-out. Een voorstelling over de ideale man, verwachtingen in een relatie, het gedrag van de man, maar ook de single vrouwen zonder man. En met deze voorstelling wisten zij de Delft Fringe Publieksprijs 2017 in de wacht te slepen.
De Theaterkrant gaf de voorstelling vier sterren, met als één van de redenaties 'Hilarische pijp-act tegen afhankelijkheid', en ook: 'In een half uur tijd maken De Gestampte Meisjes op zeer geestige wijze gehakt van het ideaalbeeld dat media neerzetten van jonge vrouwen en hun gedrag ten aanzien van mannen'.
De Gestampte Meisjes staan voor schokerende, humoristische, kwetsbare en eerlijke voorstellingen geput uit eigen verhalen, als we het impressariaat mogen geloven...
De voorstelling is op zaterdag 24 maart ook te zien in het Rietveldtheater aan het Rietveld 49 in Delft. De duur van de voorstelling is 60 minuten en de kaarten kosten 12,50 euro.
Informatie: www.rietveldtheater.nl/kaarten/ballen-2-0-de-gestampte-meisjes/.