Een aantal van de deelnemende leuke, kleine acts: Rapaille, Bram Stoeken en La Cassette.
Een aantal van de deelnemende leuke, kleine acts: Rapaille, Bram Stoeken en La Cassette.

De Centrale houdt Open Podium

Algemeen

DELFT – Het maandelijks Open Podium bij De Centrale Delft vindt zondag 25 maart plaats. Op het podium staan vooral creatieve, vernieuwende kleine acts die groots qua impact zijn.

De leuke kleine acts die zondag 25 maart te zien zijn, dat zijn onder andere
De S.o.B, een trio uit Amsterdam met easylistening, Edward een Nederlandstalige singer-songwriter en Kika, een zangwonder.
De middag wordt omkleed door gastmuzikant Peter van Lopik, die jarenlang gitarist was bij de oudste rockband van Delft namelijk de Why. Hij speelt een akoestische set en neemt ook enkele gastmuzikanten mee!
Naast de aangemelde deelnemers vinden er bij het Open Podium altijd weer onverwachte verrassingen plaats, die de middagen nog eens extra cachet geven!
Het wordt weer een bijzondere middag met een Open Podium bij De Centrale, dat deze keer in het teken van de lente staat!
Elke laatste zondag van de maand kunnen bezoekers genieten van verrassende acts, nieuw talent of doorgewinterde professionals, die een unieke try-out hebben van iets wat al zo lang op de plank lag.
Iedereen kan de gelegenheid aanpakken om zich aan te melden voor één van de komende maanden. Dit kan per mail naar: openpodium@decentraledelft.nl. Vertel dan wat je wil gaan doen en hoe de act of band heet. Een basis-geluidvoorziening is aanwezig.
De Centrale Open Podium, op zondag 25 maart vanaf 14.30 uur. Deelname en toegang is gratis (aanmelding graag vooraf).

Afbeelding
Afbeelding