Het Delftse popfestival Westerpop ten voeten uit: een onvergetelijke ervaring.
Het Delftse popfestival Westerpop ten voeten uit: een onvergetelijke ervaring.

Westerpop zoekt nog vrijwilligers

Algemeen

Om het evenement te laten slagen, zijn er altijd veel vrijwilligers nodig. Het Delftse popevenement kan alleen slagen met genoeg vrijwilligers en er zijn nog nieuwe vrijwilligers nodig. Naast de ruim tweehonderd die al de handen uit de mouwen zullen steken.
Welke mensen kan de crew allemaal nog gebruiken. Dat zijn onder andere productiemedewerkers, die willen helpen met het opbouwen van bijvoorbeeld steigerwerk, hekwerk, toiletten en decoratie. Daarnaast word je hulp verwacht bij allerlei voorkomende klusjes en na afloop is er hulp nodig bij het afbreken van het festivalterrein.
De productiecrew is de harde kern van het festival. Humor, een goede sfeer en lekker werken, dat is het motto! Een positieve instelling is bij Westerpop belangrijker dan ervaring.
Er is ook nog plaats voor een backstagecontroleur. In verschillende diensten werkt die tijdens het festivalweekend aan de ingang en uitgang van de artist backstage. Bij deze ingang worden alleen de artiesten, hun crew en management ontvangen. De backstagecontroleur staat in nauw contact met de artistservice van Westerpop, door middel van communicatie via portofoons. Ontmoet je favoriete popartiest en maak leuk contact! En naast je werkzaamheden zijn er natuurlijk mogelijkheden genoeg om de sfeer van het festival ten volle te beleven.
Dus:
Wil je een onvergetelijke ervaring, vanuit de keuken mee werken, kijken en leren?
Gezamenlijk werken in een gezellige en gemotiveerde crew, waar flink gelachen kan worden?
Iedere dag gebruik maken van een verzorgde lunch en diner?
Gehesen zijn in een speciaal festival T-shirt, een echt collector's item, en met genoeg consumptiebonnen in je bezit?
De exclusieve afterparty bijwonen, backstage, voor alle vrijwilligers?
Chinees eten, met de crew en herinneringen ophalen, op zondag, direct na het festival?
Meld je dan aan via info@westerpop.nl.

DELFT - Het programma van de 27ste editie van Westerpop, het popevenement dat plaatsvindt op 6 en 7 juli, wordt bekend gemaakt op Tweede Paasdag. Het tijdstip dat alle namen definitief worden omgeroepen, zal om 18.00 uur zijn.