Tijdens de barbecue-demodag staat het de bezoeker vrij zelf het schort om te doen. (Foto: Martin Admiraal)
Tijdens de barbecue-demodag staat het de bezoeker vrij zelf het schort om te doen. (Foto: Martin Admiraal) Foto: Esther Luijk

Kom de lente vieren bij Barbecue Exclusief!

advertenties

Op 16 december kwamen mensen in groten getale af op de barbecue-demodag van Barbecue Exclusief aan de Schieweg in Delft. Hoewel het buiten fris was, genoot men op het terras van heerlijke hapjes en een drankje.

Gedurende de demodag brandden er meerdere grills, van alle merken die er verkocht worden door Barbecue Exclusief; o.a. Big Green Egg, Weber, Outdoorchef en Kamado Joe.

Demodag
Tijdens een barbecue-demodag, een fenomeen dat inmiddels een traditie aan het worden is, staat het de bezoekers vrij een schort om te doen en de professionals een handje te helpen. Dit is de ultieme manier gebleken om te ontdekken of de barbecue die men op het oog heeft inderdaad voldoet aan de wensen. Over het algemeen valt er tijdens demodagen ook voordeel te behalen op de aanschaf van een nieuwe grill.
Op zaterdag 24 maart, tussen 11.00 uur en 15.00 uur, staat de volgende demodag op het programma. Iedereen die interesse heeft in barbecueën, buiten koken of lekker eten, is van harte uitgenodigd een bezoekje te brengen aan de Barbecue Experience Store, om samen het barbecueseizoen officieel te openen. De medewerkers van Barbecue Exclusief kijken uit naar uw komst. Kom ruiken, kom proeven, kom uitproberen!

Workshops en catering
Barbecue Exclusief is meer dan alleen een winkel, de gepassioneerde medewerkers verzorgen ook door het hele land workshops en catering voor allerhande (feestelijke) bijeenkomsten. Wilt u op 24 maart een kijkje nemen, geef u dan op door een mail te sturen naar info@bbq-exclusief.nl. Op dit e-mailadres kunt u ook al uw barbecue-gerelateerde vragen kwijt. Heel graag tot ziens, namens het voltallige team van Barbecue Exclusief.