Het team van DIGO staat op twee locaties voor u klaar. (Foto: PR)
Het team van DIGO staat op twee locaties voor u klaar. (Foto: PR)

Veel nieuws te melden bij Vakgarage DIGO aan de Motorenweg

kijk op de wijk

"Na een grote verbouwing hebben wij in 2007 het pand aan de Motorenweg betrokken. Iedereen in Delft kende DIGO wel van het Toyota dealerschap bij het ziekenhuis, maar de tweede vestiging in Delft wist in het begin niet iedereen te vinden", aldus Ton van Langeveld van DIGO.

Dat is inmiddels goed veranderd: "Met 15 enthousiaste medewerkers bedienen we met occasions in alle prijsklassen en met universeel onderhoud aan alle merken auto's, ook die nog in de fabrieksgarantie zitten, veel klanten in Delft en omstreken." Natuurlijk heeft het label VAKGARAGE hieraan bijgedragen. De universele manier van denken om steeds tot de beste oplossing te komen in combinatie met onze gedegen dealer achtergrond zorgt voor een geweldige combinatie. Lage onderhoudsprijzen beurt € 99,- euro inclusief een jaar lang gratis wegenwacht gecombineerd met kwaliteit! Daarnaast kunt u bij DIGO natuurlijk terecht voor uw APK keuring ( € 19,50), een gratis airco check, een vakgarage aankoopkeuring, grote en kleine beurten tegen zeer scherpe tarieven. "En dat allemaal met de hoogste kwaliteit. Niet voor niets is DIGO al ruim 63 jaar voor velen een vertrouwde naam in de gehele regio. Dat blijkt ook wel, met een 8.3 als gemiddeld klantencijfer bij het onafhankelijke 'Klanten vertellen' over ruim 700 beoordelingen.
Toyota en Vakgarage. Het beste uit 2 werelden. "Dat blijkt ook uit de nieuwe afleverpakketten die we sinds enkele weken op beide vestigingen gebruiken. Ook de klanten zijn hier erg enthousiast over." Niet alleen de omruilgarantie is nieuw, maar ook de langere garanties op de occasions, zoals het Toyota afleverpakket met bijvoorbeeld twee jaar garantie op een Toyota Hybride tot 5 jaar en 170.000 km of een jaar VAKGARAGE garantie op een Ford Focus van 6 jaar met 145.000 km. "De langere garantie is voor ons een uitkomst. Wij hebben altijd heel veel gebruikte auto's en daarnaast ook een hele grote variatie. De vraag naar een automaat wordt steeds groter. Wij hebben daarom ruim 70 automaten occasions op voorraad. In de hele omgeving heeft geen bedrijf er zoveel in alle prijsklassen staan. Vanaf € 1.000 kunt u al bij ons terecht voor een occasion." Het voorjaar komt er weer aan dus de vraag naar onderhoud en een goede occasions neemt weer toe. Mensen willen op vakantie met een andere auto of hun huidige auto nog een betrouwbare beurt geven voordat ze op reis gaan. Met ons hele team zorgen wij ervoor dat u zorgeloos op weg kunt. En met onze slogan : "Kijk en vergelijk we hebben altijd het beste (aan)bod" zorgen wij er ook nog eens voor dat we dat heel voordelig doen! Graag tot ziens bij VAKGARAGE DIGO, Motorenweg 25 in Delft. www.DIGODELFT.nl