Floris is gelegen in de Coendersbuurt. (Foto: PR)
Floris is gelegen in de Coendersbuurt. (Foto: PR)

Start verkoop Floris en Guldenwater

wonen

Op woensdag 7 maart start Ballast Nedam Development de verkoop van twee aansprekende ontwikkelingen in Nieuw Delft: Floris en Guldenwater.

Beide projecten zijn onderdeel van de prestigieuze transformatie van het Spoorzonegebied in hartje Delft en worden conform het beleid van Ballast Nedam Development gasloos gerealiseerd. De start verkoop vindt plaats tussen 18.00 en 20.00 uur in het stadskantoor, Stationsplein 1 te Delft, ingang Coendersbuurt.
Floris is gelegen in de Coendersbuurt, een rustige en autoluwe stadsbuurt. Ballast Nedam Development biedt 9 royale herenhuizen aan, op één van de mooiste plekken aan de Graaf Floriskade met uitzicht op de Nieuwe Gracht. Iedere woning draagt door de individueel ontworpen gevels bij aan een fraai en divers straatbeeld.Voor meer informatie kunt u kijken op www.floris-delft.nl.
Guldenwater is gelegen in het Van Leeuwenhoekkwartier aan het nieuw te realiseren Van Leeuwenhoekpark. De totale ontwikkeling betreft 184 woningen. 41 appartementen en 7 royale Parkwoningen worden in verkoop gebracht. De overige woningen betreffen vrije sector huurwoningen. De energie neutrale Parkwoningen grenzen direct aan het van Leeuwenhoekpark en zijn met bijna 200m² woonoppervlak en een zonnige achtertuin zeer royaal. De 41 appartementen variëren in zowel omvang als plattegronden.
Alle woningen bieden een hoog wooncomfort vanwege de kwalitatieve afwerking en hoge duurzaamheidsprestatie. Voor meer informatie kunt u kijken op www.guldenwater.nl.
Ballast Nedam West neemt de realisatie van de woningen voor haar rekening. De bouw start in de zomer van 2018. De verkoop is in handen van Van Silfhout en Hogetoorn Wereldmakelaars, Oude Delft 110a, Delft. Tel 015-212 52 88