Patrick van den Berg bij links de Vitara en rechts de S-Cross in de showroom van Auto Nassau
Patrick van den Berg bij links de Vitara en rechts de S-Cross in de showroom van Auto Nassau

Accessoires actie om Suzuki extra te verfraaien

Algemeen

Auto Nassau is het dealerbedrijf voor Suzuki in Delft en omstreken. Ben je op zoek naar een nieuwe Suzuki, of een occasion van dit of een ander merk, kom dan naar de Lagosweg in Tanthof-West.

Auto Nassau is officieel Suzuki Service Dealer. Dat betekent de verkoop van de nieuwste modellen van dit Japanse merk. De hele range staat gepresenteerd in de showroom. En de bovenverdieping is bestemd voor de occasions van alle merken. "Suzuki is een kwalitatief heel goed merk, waar we een aantal jaren geleden voor gekozen hebben", zegt Patrick van den Berg. "Daarvoor stonden we natuurlijk bekend als Daihatsu-dealer, een merk waar we nu ook nog sterk in vertegenwoordigd zijn en alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden voor kunnen uitvoeren."
Suzuki is dus een kwalitatief goed Japans merk, waar bij aanschaf van een nieuwe auto drie jaar garantie wordt gegeven. Patrick van den Berg oordeelt dat Suzuki een merk is, dat bouwt op duurzaamheid. De auto's worden zo ontwikkeld, dat er altijd een laag brandstofverbruik is. "Dit zijn dus altijd zuinige auto's", zegt Van den Berg. "Door de combinatie van moderne motoren en een laag eigen gewicht."

Motorisatie
De motorisatie van Suzuki blijft zich continu ontwikkelen. Veel modellen zijn zogenaamde SHVS-modellen. Een afkorting die staat voor Smart Hybrid Vehicle by Suzuki. "Om het even in mijn eigen woorden uit te leggen", begint Van den Berg, "het is een slimme hybride-aandrijving om het brandstofverbruik en de uitstoot te beperken. Met als middelpunt een startgenerator. De energie die vrijkomt bij het remmen wordt opgeslagen in een lithium-ion-accu. Deze opgeslagen energie voedt bijvoorbeeld de airconditioning en helpt bij het starten, rijden en accelereren van de motor. Daarnaast wordt de energie ingezet bij de verlichting en het afspelen van je favoriete muziek. De Suzuki wekt hiermee niet alleen energie op, maar bespaart óók brandstof en stoot minder CO2 uit."

Accessoires actie
Zoals iedere auto, heeft ook een Suzuki onderhoud nodig. In de werkplaats van Auto Nassau wordt gewerkt volgens de VOS-onderhoudsbeurten. Een gewone onderhoudsbeurt, volgens het Variabel Onderhoud Systeem. Altijd inclusief een jaar gratis Mobiliteitservice. "Bij betaling van een extra 29 euro, komt daar nog eens een Suzuki Service Card extra bij", legt Van den Berg de werking uit. "Om de auto van de klant helemaal in topconditie te houden. Hiervoor worden gratis lampjes vervangen, vloeistoffen vervangen, inclusief gratis zomer- en wintercheck en airco-controle. APK is gratis indien nodig en er is een jaar gratis Mobiliteitsservice."
Volgens Patrick van den Berg is het dus best een goed idee om een gebruikelijke VOS-beurt te verrijken met een extra Suzuki Service Card. "En dan hebben we nog een aantrekkelijke actie", zegt hij. "Koop nu een Suzuki en je betaalt maar de helft van de prijs voor alle accessoires, die de auto nog eens extra kunnen verfraaien. De Suzuki Vitara en S-Cross hier in onze showroom zijn misschien een goed idee?"

Auto Nassau
Lagosweg 9
2622 CZ Delft
(015) 256 87 79
www.suzukidelft.nl