Het team van Garage Randstad, met vlnr. Akif, Mustafa (werkplaatschef/keurmeester), monteur Furkan en stagiair Tyler. (foto's: ML)
Het team van Garage Randstad, met vlnr. Akif, Mustafa (werkplaatschef/keurmeester), monteur Furkan en stagiair Tyler. (foto's: ML)

Garage Randstad staat weer bol van de acties

Algemeen

Garage Randstad, het universeel autobedrijf aan de Cyclotronweg, is bekend bij velen. Misschien wat minder bekend, maar daarom niet minder tot de verbeelding sprekend: het is tevens een Castrol Service Plus station.

Castrol is marktleider op het gebied van motorolie. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten. Garage Randstad kan altijd het beste advies geven op dit gebied. En de beste service verlenen, het bedrijf heeft dit predicaat niet voor niets gekregen. Garage Randstad is dus ook het 'adviesstation' bij uitstek als het om motorolie gaat.
Uiteraard zijn de werkzaamheden van Garage Randstad meer omvattend. In de garage met een drietal bruggen wordt altijd keihard gewerkt om reparaties en onderhoud aan auto's van klanten zo efficiënt mogelijk uit te voeren, zonder dat dit ten koste gaat van de geleverde kwaliteit. "Misschien anders dan bij andere autobedrijven, hebben de klanten vooraf toegang tot de werkplaats. De monteurs laten dan precies zien wat er aan de auto kapot is en wat er gerepareerd moet worden", zegt Akif. "Ze kunnen dan zelf constateren wat de gebreken en mankementen precies zijn. Onze monteurs staan vervolgens open voor iedere vraag die de klant nog heeft. Kan de reparatie binnen afzienbare tijd worden uitgevoerd? Dan heeft de klant de mogelijkheid om plaats te nemen in onze wachtruimte. Hier zijn op een scherm beelden te zien van de werkplaats, zodat de klant gewoon mee kan kijken."
Als de klant niet kan wachten, of als de reparaties gewoon een aantal dagen in beslag neemt, dan zijn er altijd gratis leenauto's en leenfietsen beschikbaar. "En is er onderweg iets aan de hand, dan kan je altijd onze 24-uurs-pechhulp inschakelen. Wij komen dan ter plaatse met onze serviceauto."

Actieperiodes
Er zijn gedurende het hele jaar door actieperiodes bij Garage Randstad. De actieperiode met de winterbanden is inmiddels achter de rug. Akif noemt dit een heel geslaagde periode, waarin het bedrijf weer een heleboel mensen netjes de winter door heeft laten komen. En nu is het al weer tijd voor de gratis wintercheck. "Hierbij wordt een aantal belangrijke punten van de auto gecontroleerd", zegt hij. "En indien nodig worden er onderdelen vervangen."
De wintercheck bestaat onder meer uit het doormeten van de accu, controleren van de dynamo, de verlichting en de ruiten-, en koelvloeistof en de motorolie. Daarnaast worden de deurrubbers ingesmeerd tegen bevriezing. En eind maart is natuurlijk weer de wissel van winter- naar zomerbanden."

Pluspunten
Bij Garage Randstad is de APK helemaal gratis in combinatie met een grote beurt. En dan staat aanstonds ook de voorjaars- of vakantiecheck weer op het programma. "Ongeveer hetzelfde als de wintercheck, maar dan om veilig op autovakantie te kunnen", zegt hij. "Als je een verre autoreis maakt, dan is de betrouwbaarheid van de auto héél belangrijk." Waarom is de keuze voor Garage Randstad altijd goed? Het bedrijf heeft scherpe prijzen, met altijd duidelijk afspraken en een prijsopgaaf vooraf. Hierdoor zijn er achteraf nooit verrassingen. In de werkplaats wordt gewerkt met de modernste uitlees- en diagnoseapparatuur en gereedschappen. Garage Randstad is een APK-keuringsstation met eigen keurmeesters. "Verder zijn we altijd service- en oplossingsgericht", zegt hij. "We hebben heel tevreden klanten, kijk de reviews op onze site, bij de ANWB, Facebook en Google er maar op na. Het is bovendien een erkend leerbedrijf, momenteel is er een leerling op snuffelstage in de werkplaats.

Garage Randstad
Cyclotronweg 29
2629 HN Delft
(015) 261 35 41
www.garage-randstad.nl
Instagram & Facebook:
@garagerandstad.delft