Schrikken van de blauwe enveloppen is nog steeds niet nodig

advertenties

De belastingplichtige schrikt elk jaar weer als de blauwe envelop op de deurmat valt. Niet alleen in deze periode van de aangifte, maar ook in de loop van het jaar.

Veel belastingplichtigen moeten elk jaar weer huurtoeslag, zorgtoeslag, kindgebonden toeslag enz. terug betalen. Dat is allemaal niet nodig. Iedereen kan gewoon naar een belastingadviseur, zoals Earfra stappen en voor een paar tientjes voorkomt u alle ellende van deze aanslagen. Earfra is een up-to-date belastingadviesbureau en richt zich op de MKB en particulieren. Door permanente educatie, blijven we op de hoogte van alle ontwikkelingen van de belastingdienst. Laat u aangifte voor een paar tientjes door een deskundige invullen en laat u goed adviseren door een deskundige. We komen evt. bij u aan huis. Voor afspraken kunt u bellen 015-2122250. Of mailen naar info@earfra.nl.

Administratie voor ondernemers
Daarnaast kunnen we de ondernemer helpen zoveel mogelijk fiscale voordelen te behalen. Onze werkzaamheden zijn o.a.:
- Startersbegeleiding
- fiscaal advies
- Het verzorgen van de boekhouding
- Het samenstellen van de jaarrekening
- Het verzorgen van de diverse belastingaangifte

Hebben wij uw interesse gewekt, dan nodigen wij u uit, voor een geheel vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek. Hierin zullen wij u nader toelichten, wat de diensten van Earfra inhouden en wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Kijk voor al onze werkzaamheden op www.earfra.nl