Rooz Steenks in haar praktijk Resight, gevestigd aan het Achterom 38 in Delft
Rooz Steenks in haar praktijk Resight, gevestigd aan het Achterom 38 in Delft

Resight: Haal de kracht uit je ziekte

Algemeen

Resight is een praktijk voor therapeutische begeleiding bij ziekte, rouw en levensprocessen. De impact van de consulten door Resight ligt niet alleen in het behandelen van uw huidige klachten, maar ook in de behandeling van de oorsprong. Het doel van de behandelingen is om weer kwaliteit van leven te ervaren door heling of acceptatie.

Naast het begeleiden van mensen in rouw- en levensproces, begeleidt Rooz Steenks van Resight, ook mensen in hun ziekteproces. Ziekten hebben een enorme impact op iemands welzijn. Niet alleen de ziekte zelf, maar ook hoe iemand het ervaart speelt daarin een belangrijke rol. 'In mijn visie, wat ook door wetenschappelijk onderzoek is aangetoond, ligt de oorsprong van ziekte in veel gevallen in het ervaren van stress door psychische en emotionele gebeurtenissen. Daarom behandel ik vanuit de psycho-emotionele kant de huidige klachten en ook de oorsprong van de ziekte. Ook de kwaliteiten die de cliënten in zich hebben worden in de consulten meegenomen, omdat daar de kracht ligt om bij te dragen aan de heling of de acceptatie van de ziekte'.

Omdat geen enkele hulpvraag hetzelfde is, heeft Rooz Steenks meerdere methoden tot haar beschikking om aan de wensen en mogelijkheden van haar cliënten te voldoen. De methoden zijn energetische therapie, creatieve therapie, individuele- en ziekte opstellingen en de geneeskracht uit de natuur met Bach- en Star Remedies en Spagyriek. Alle methoden zijn naast reguliere of complementaire behandelingen in te zetten. De kracht en de moed van mensen om zelf bij te dragen aan het herstel of acceptatie van de
ziekte, maakt dat ik elke dag weer met respect en voldoening mijn werk doe.

Voor meer informatie: www.resight of bel 0623530942.