Buiten is van alles te doen. Zoals op de kinderboerderij. (Foto: PR)
Buiten is van alles te doen. Zoals op de kinderboerderij. (Foto: PR)

Lentespelen in de voorjaarsvakantie

Algemeen

Van zondag 25 februari tot en met zondag 4 maart staat de 'Naar Buiten'- coalitie voor je klaar met een waanzinnig leuk 'Naar Buiten'-programma; de Lentespelen.

We gaan buiten slepen met takken, speuren naar kikkers, kabouters verven, dierenknuffelen en zelfs dierenhotels maken. We struinen het Heempark door, spelen in de waterspeeltuin en kuieren door een moestuin of over de kinderboerderij en nog véél meer. Geen dag is gelijk! Kom naar buiten en doe mee! Kijk op voor het volledige programma bij de deelnemende locaties op hun site of facebook.

Samenwerkingsproject
De 'Naar Buiten'-coalitie Delft is een samenwerkingsproject van verschillende groene partijen in de provincie Zuid-Holland. Om de jeugd in en om Delft meer buitenvertier te bieden hebben Duurzaamheidscentrum De Papaver, Delftse Natuurwacht, IVN, Stadsboerderij BuytenDelft, Groenkracht, Buitenleeft, Ad Naturam, Kinderboerderij Tanthof, Stichting Kindertuinen, Jeugdcentrum de Notelaer (Pijnacker), JOGG-Delft en Paardeninzichten de handen ineengeslagen om een groot aantal buitenactiviteiten te ontwikkelen. Zo zijn o.a. deze 'Lentespelen' ontstaan.

Lentefair
Er staan nog meer activiteiten op het 'Naar Buiten'-programma het komende jaar zoals een sprankelende Lentefair op 8 april bij Duurzaamheidscentrum De Papaver en de Modderdagen in juni op verschillende locaties! We houden jullie op de hoogte!

Water
JOGG-Delft Delft stimuleert water drinken bij jeugdigen: DrinkWater! Met een bidon van Evides neem je gemakkelijk overal water mee naar toe. Ze worden uitgedeeld in de voorjaarsvakantie bij de Naar Buiten- Lentesppelen: Fijn buiten spelen en lekker water drinken!