Leo Harteveld met één van de spotlight-occasions voor zijn bedrijf in Pijnacker.
Leo Harteveld met één van de spotlight-occasions voor zijn bedrijf in Pijnacker.

Autobedrijf Harteveld: heel concurrerend

Algemeen

Autobedrijf Harteveld is nu al weer lange tijd gevestigd aan de Delftsestraatweg 26C in Pijnacker. Makkelijk te vinden bij Van den Berg Machines en bij Future Bike en Quartel Modelbouw.

Cliënten worden aan de balie geholpen door de medewerkers Anne, Anja en Tessy. Het bedrijf is dus wat kleiner behuisd dan voorheen, toen het een groot bedrijfspand op bedrijventerrein Ruijven in Delfgauw had. Het bedrijf is Saab & Subarudealer, maar ook Volvo & Ford specialist. Daarnaast kan het bedrijf via de formule Cars & Joy alle merken auto's onderhouden en kan Autobedrijf Harteveld voor heel concurrerende prijzen onderdelen van alle auto's inkopen om zo voor de klant niet alleen maatwerk te verzorgen, maar tegelijk ook de prijzen aantrekkelijk te houden.

Dorpsgarage
"We willen een dorpsgarage zijn met een persoonlijke benadering, waarbij we het onderhoud doen in nauw overleg met de klant. Een zakelijke rijder die voor zijn werk 50.000 kilometer per jaar rijdt, vraagt een andere benadering dan de particulier die hooguit 5.000 kilometer rijdt. Het is de kunst om iedere klant zo persoonlijk mogelijk van dienst te zijn en dat lukt ons heel goed. Steeds meer mensen beginnen ons bedrijf in Pijnacker te ontdekken. We hebben een 'stamtafel' waar klanten met een kopje koffie en een krantje kunnen wachten tot het klusje aan hun wagen geklaard is."

Occasions
Van Audi tot Volvo, van de Fiat 500 cabrio tot de Saab 9-3 cabrio en alles er tussenin. Het volledige overzicht van de occasions is te vinden op de website en Facebookpagina. Wilt u altijd met uw garagebedrijf in contact blijven staan? Download dan de speciale Harteveld-app in de Appstore! Voor het volledige overzicht van alle Harteveld-occasions surf je naar de website.

Onderhoud / reparatie
Bij dit bedrijf kun je behalve voor de aanschaf van een occasion ook terecht voor het onderhoud en reparaties. De drie monteurs zijn opgeleid voor Saab en Subaru en hebben de laatste jaren ook gerichte training gekregen voor alle andere merken.

NRG Bike
Overigens is Autobedrijf Harteveld ook nog eens dealer van de NRG Bike, een loopfiets voor mensen die niet meer zo goed ter been zijn. Een 'heruitvinding' van het vehikel dat tweehonderd jaar geleden 'in de markt is gezet'. En nu opnieuw, naar aanleiding van de op basis hiervan ontwikkelde loopfiets voor COPD-patiënten door longarts Ralph Koppers uit Groningen.

Autobedrijf Harteveld
Delftsestraatweg 26
2641 NB Pijnacker
(015) 256 51 00
www.autobedrijfharteveld.nl