Verkoopadviseur Ruud Oosterveen in de fonkelnieuwe showroom van Zeeuw & Zeeuw.
Verkoopadviseur Ruud Oosterveen in de fonkelnieuwe showroom van Zeeuw & Zeeuw.

Zeeuw & Zeeuw breidt uit met vestiging Binckhorst Den Haag

Algemeen

Het merk Nissan is groeiend. Het bedrijf Zeeuw & Zeeuw met vestigingen in Wateringen, Zoetermeer en sinds 1 januari ook in Den Haag heeft een groeiende klantenkring.

De locatie Grote Beerstraat 35 op bedrijventerrein De Binckhorst in Den Haag is bewust gekozen. Vanuit deze vestiging van Zeeuw & Zeeuw kunnen alle klanten uit Den Haag, Voorburg en Leidschendam beter en sneller worden bediend. Ook bij Zeeuw & Zeeuw Den Haag staat het hele gamma in de showroom. Bestaande uit de Nissan-modellen Micra, Pulsar, Juke, Leaf, Qashqai, X-trail, en alle Nissan-bedrijfswagens. "We beschikken zelfs over een elektrische bestelauto, de e-NV200. In februari staat ook de volledig elektrische nieuwe Nissan Leaf bij ons in de showroom", zegt verkoopadviseur Ruud Oosterveen. "Deze heeft een actieradius van 378 kilometer (NEDC) en is leverbaar vanaf de zeer scherpe prijs van 33.990 euro."
De komst van deze elektrische auto valt goed samen met de doelstelling van Den Haag om de CO2-uitstoot binnen de stadsgrenzen zo veel mogelijk te beperken. "In dat opzicht zijn we in elk geval goed in staat om mee te werken aan deze doelstelling", aldus Oosterveen.
Zeeuw & Zeeuw staat sinds 2013 onder leiding van de zussen Marie-Lise en Michèle Zeeuw. Beiden zijn geboren en getogen in Delft en zijn samen meer dan twintig jaar werkzaam in de autobranche. Ze hebben gezamenlijk de leiding over drie Nissan-vestigingen. Locatie Wateringen opende in 2006 de deuren aan 's-Gravenzandseweg 14, een weg die parallel loopt aan de N211 tussen Delft en Den Haag. Sinds 2013 is er ook de vestiging aan Platinastraat 47 op bedrijventerrein Lansinghage in Zoetermeer. Op een prachtige zichtlocatie langs de N470 tussen Delft en Zoetermeer. Zeeuw & Zeeuw is de officiële Nissan-dealer voor de regio Delft, het Westland, Zoetermeer en Den Haag. En in Den Haag is de leidende positie met de komst naar de Binckhorst verder verstevigd. "Behalve alle nieuwe modellen personenauto's en bedrijfswagens kan je bij ons ook terecht voor gemiddeld 75 occasions van alle merken en in alle prijscategorieën", aldus Oosterveen. "Een auto kan gereden worden met private lease of via een voordelige financiering. Voor de zakelijke rijder zijn er ook aantrekkelijke mogelijkheden. En onze werkplaats voert vakkundig het onderhoud uit, reparaties, de bandenwissel en APK-keuringen en schadeherstel."
Als dealer van het merk Nissan beschikt Zeeuw & Zeeuw over jarenlange ervaring om uw auto in perfecte staat te houden of te krijgen. Bij elk onderhoud wordt gecontroleerd op fabrieksupdates en indien mogelijk worden deze meteen doorgevoerd. "Tevens hebben wij al jaren ervaring met occasions van verschillende merken, dus kun je met elk merk auto bij ons terecht. Op alle reparaties en onderhoud wordt één jaar garantie verstrekt." Wanneer je de auto bij Zeeuw & Zeeuw aanbiedt voor onderhoud, reparatie of APK ontvang je altijd vooraf een prijsopgave. Indien je dit wenst, ontvang je een sms, email of telefoontje wanneer de auto klaar is."
Zeeuw & Zeeuw biedt in Den Haag, net zoals in Wateringen en Zoetermeer, de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis vervangend vervoer, zoals een auto, leenfiets onze haal- en brengservice. "Ons bedrijf kan de APK aanbieden voor 29,95 euro all-in, inclusief de verplichte RDW afmeldkosten", aldus Oosterveen. "APK is een uitgebreide controle maar geen onderhoudsbeurt. Daarom adviseren wij altijd om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt, zodat de essentiële zaken, zoals de motorolie en het oliefilter, vervangen worden. Tevens is de APK gratis in combinatie met een onderhoudsbeurt. Door de toegenomen werkzaamheden zoekt Zeeuw & Zeeuw nu ook een verkoopadviseur, een serviceadviseur en een Eerste Autotechnicus. Het bedrijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 18 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Zeeuw & Zeeuw
- 's-Gravenzandseweg 14
2291 PE Wateringen
(0174) 63 80 60
- Platinastraat 47
2718 SZ Zoetermeer
(079) 750 50 25
- Grote Beerstraat 35
(zijstraat Zonweg)
2516 BZ Den Haag
(070) 750 46 04

www.zeeuwenzeeuw.nl