Een medewerker van Maltha Sport biedt de pasklare oplossing.
Een medewerker van Maltha Sport biedt de pasklare oplossing.

De nieuwe running schoenen zijn binnen bij Maltha Sport

Algemeen

DELFT - De èchte sportbeoefenaars van alle niveaus kennen Maltha Sport. De sportzaak aan de Oude Langendijk 23, die al meer dan honderd jaar bestaat.

Maltha Sport is een allround sportzaak met als specialismen hardlopen en hockey. Maar in de rijk gesorteerde zaak zijn attributen voor uiteenlopende andere sporten te vinden, te weten voetbal, tennis, volleybal, handbal, basketbal, korfbal, fitness en de wandelsport. De sportartikelen, zoals hardloopschoenen, tennisschoenen, rackets, hockeysticks, uiteenlopende ballen en shirts, al dan niet van bekende Delftse verenigingen, liggen, staan en hangen hoog tegen de wanden aan opgesteld.

Hardlopen en joggen
De medewerkers onder leiding van Bob Maltha hebben niet zelden een verrijdbaar trapje nodig om het gewenste artikel voor de klant te pakken. "Momenteel staan het hardlopen en joggen in de belangstelling", zegt hij. "Voor de mensen die al jaren hardlopen, maar ook voor mensen die na de feestdagen wat overtollige kilootjes kwijt willen raken. In elk geval zijn de nieuwe Asics, Brooks, Nike en Saucony running schoenen weer binnen."

In prijs verlaagd
De collectie 2017 is uiteraard nog helemaal in, maar vanwege de komst van de nieuwe collectie wel in prijs verlaagd met 25 tot 50 procent. Er zullen weer vele nieuwe frisse kleuren in de winkel te zien zijn! Dit betekent dat diverse modellen van de merken Asics, Saucony, Nike en Mizuna nu vanaf 39 euro verkrijgbaar zijn. In de maand februari is er ook een speciale Nike actie. Dames die een Lunar Glide 9 of Pegasus 34 kopen, mogen een gratis running jack tight of shirt uitzoeken.


Telefoon: (015) 212 60 03.
Internet: www.malthasport.nl.