Afbeelding

Hulp bij uw belastingaangifte aan huis

advertenties

Waarin zij zich onderscheidt? Ingrid de Smit van Scrips Administraties hoeft niet lang na te denken over het antwoord op deze vraag: "Ik doe niet alleen uw aangifte, ik denk met u mee."

Ingrid heeft al de nodige ervaring in haar vak: "Ik heb jarenlang meegewerkt in het administratiekantoor van mijn vader", vertelt ze. "Sinds 2013 ben ik voor mezelf begonnen. Scrips Administraties is gevestigd aan de Katwijkerlaan 133a in Pijnacker. "Mijn klanten wonen vooral in de directe omgeving: Delft, Pijnacker, Zoetermeer, Nootdorp." Ik heb particulieren, ondernemers, maar ook veel expats als klant." Net zoals het klantenbestand is ook de dienstverlening van Scrips Administraties divers: "Particulieren kunnen bij mij terecht voor advies over het het aangifte doen van diverse belastingen, zoals de inkomstenbelasting, erf- of schenkingsbelasting. Voor ZZP'ers doe ik de inkomsten- en omzetbelasting en ik verleen aan hen ook boekhoudkundige diensten. Dat gaat in overleg: sommigen boeken zelf in en dan doe ik voornamelijk controles, anderen komen met de papieren en dan boek ik het voor hen in een online boekhoudpakket. Zo heeft u altijd overzicht over uw cijfers en uw bedrijfsresultaten."

Service
Ingrid komt graag bij de mensen aan huis: "Ik merk dat dat heel erg gewaardeerd wordt, met name door ouderen. Ik neem de gegevens op en vervolgens regel ik alles. Wat ik vooral belangrijk vind is dat mensen echt met al hun vragen bij mij terecht kunnen. Ik doe dus niet sec alleen de aangifte, maar verdiep me echt in uw persoonlijke situatie om een optimaal advies en vlekkeloze service te kunnen verlenen."