Afbeelding

Uw administratie in goede handen

advertenties

RIJSWIJK - Kopcijfers Administraties zorgt ervoor dat iedere ondernemer, van ZZP´ers tot het MKB, één grote zorg minder heeft: de administratie. Zo houden zij extra tijd over om te doen waar ze goed in zijn.

Het verzorgen van de administratie gaat dit bedrijf al jarenlang uitstekend af. "We krijgen er steeds weer nieuwe klanten bij", vertelt Peter van Koppen. "Hoewel we er niet heel erg om verlegen zitten, zijn nieuwe klanten natuurlijk altijd welkom."

Van Koppen kan de hulp van zijn dochter Marianne, die ruim vier jaar geleden bij het bedrijf in de Plaspoelpolder in Rijswijk kwam werken, dan ook goed gebruiken.

Administratie is belangrijk
Kopcijfers Administraties is haar klanten graag van dienst met het verzorgen van de administratie. Iets dat er bij ondernemers nog weleens bij inschiet, terwijl het juist zo belangrijk is. Het bedrijf is uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van wetgeving en belastingen. Daarbij komt dat Peter van Koppen fervent netwerker is. "Ik ken juristen, advocaten, website-bouwers, kredietverstrekkers, verzekeraars, de hele reutemeteut. Ook op die manier kan ik klanten verder helpen."

Beloftes nakomen
En waarom zouden ondernemers nu juist voor Kopcijfers moeten kiezen?
"Omdat ik altijd doe wat ik beloof, anders beloof ik het niet", antwoordt Van Koppen. "En voor vragen ben ik ook 's avonds bereikbaar."

Zie voor meer informatie www.kopcijfers.nl
of bel naar telefoonnummer (06) 470 201 75.