De verhuizing is aanstaande. (Foto: PR)
De verhuizing is aanstaande. (Foto: PR)

"Nieuwe pand zit vol mogelijkheden"

advertenties

Wateringen – De verhuizing van Belisol Den Haag in Wateringen komt nu wel heel dichtbij. Directeur George Wallach staat al in de startblokken.

"Officieel gaan we op 1 maart over", vertelt George. "Maar in de praktijk wordt het eerder: in het weekend van 8, 9, 10 februari is onze vestiging aan de 's-Gravenzandseweg gesloten zodat wij de grote objecten kunnen verhuizen. Vanaf maandag 12 februari zijn onze klanten dan welkom op onze nieuwe locatie, Stoelmatter 32 in Wateringen." In de tussentijd kan het gebeuren dat klanten in de showroom iets missen, "maar we kunnen alles laten zien", verzekert George. "Zoals het gezegde luidt: tijdens de verbouwing gaat de verkoop door."

Alles onder één dak
Zo'n verhuizing heeft nogal wat voeten in de aarde, maar dat is allemaal de moeite waard, want het nieuwe pand aan de Stoelmatter is niet alleen mooi en modern, maar biedt ook veel nieuwe mogelijkheden, aldus George. "Het grootste voordeel is dat we nu direct naast de opslag zitten, van waaruit ook onze monteurs opereren. We hebben nu dus echt alles onder één dak." Ook is de nieuwe showroom iets groter: "we kunnen er meer elementen en showmodellen in kwijt Ze komen daar veel meer tot hun recht.
Bovendien hebben we ook nog eens een bovenetage die we mettertijd eveneens als showroom gaan inrichten. Daarmee verdubbelen we onze showroomruimte zodat we nóg meer kunnen laten zien." En natuurlijk krijgt de nieuwe showroom een moderne inrichting: "Dat is wat onze klanten mogen verwachten. We werken in een modegevoelige branche. Daar past een up to date uitstraling bij.
Voor ons nieuwe pand hebben we gekozen voor een industriële look, waarbij je de kabelgoten ziet lopen. Dat past ook bij wie we zijn."

Overtuig uzelf
Belisol fabriceert en plaatst al veertig jaar kozijnen en deuren. Ook mensen uit Delft en de regio die hun kozijnen willen vervangen doen er goed aan langs te komen in het nabijgelegen Wateringen. Overtuig uzelf en kom (nu nog ) langs aan de 's-Gravenzandseweg 8a in Wateringen of kijk op www.belisol.nl