Helma Luiten geeft samen met u vorm aan een troostrijk afscheid. (Foto: PR)
Helma Luiten geeft samen met u vorm aan een troostrijk afscheid. (Foto: PR)

Een liefdevol afscheid

advertenties

Een uitvaart moet binnen zes werkdagen geregeld zijn. Het weekend komt daar nog bij, dus er zijn acht dagen voor het nemen van afscheid.

Voor de een is dit veel, voor de ander te weinig. Dit betekent in ieder geval dat niet alles de eerste dag al rond hoeft te zijn. Mijn naam is Helma Luiten en met mijn uitvaartonderneming Luna Liefdevol afscheid neem ik de tijd om samen vorm te geven aan een troostrijk afscheid. Met liefde, aandacht en creativiteit. Geen stijfheid en opgelegde zwaarte.

Stil staan
In deze dagen tussen overlijden en uitvaart moeten praktische zaken geregeld worden. Ook is het de tijd om stil te staan bij het leven dat is geleefd. Met zijn mooie en minder mooie kanten. Ik zoek balans tussen doen wat er te doen staat en nadenken over wat iemand voor je heeft betekend. Tussen wat de familie zelf wil oppakken en wat ik voor hen kan doen. Het is een heftige periode, die vaak ook wordt ervaren als een tijd waarin verbondenheid wordt gevoeld en liefde stroomt.

Aandacht
Luna Liefdevol afscheid begeleidt je graag om een afscheid te realiseren waar je verder mee kan. Zowel volwassenen als kinderen hebben mijn aandacht. Een familie uit Delft noemde mijn betrokkenheid laatst deel worden van het gezin. Ik werk met kleine ondernemers die net als ik persoonlijke aandacht belangrijk vinden. Ik heb oog voor vormgeving en detail. Belangrijk, want schoonheid biedt immers troost.

Bereikbaar
Mocht een dierbare komen te overlijden dan ben ik te bereiken op : 06 226 337 88. Ook kom ik vrijblijvend langs om in gesprek te gaan als het einde nabij komt.

Neem een kijkje op mijn website: www.liefdevolafscheid.nl .