De 19e editie van Chaos aan de Schie staat in het teken van onze chef kok Bas Hoog. (Foto: PR)
De 19e editie van Chaos aan de Schie staat in het teken van onze chef kok Bas Hoog. (Foto: PR)

OHM Wintereditie en Puur Bas!

cultuur

OHM Festival is al 5 jaar vaste gast bij Lijm & Cultuur maar waarom wachten op het festivalseizoen in de zomer?

Dit jaar is er voor het eerst een OHM Wintereditie! Als het muzikale stof daarna is neergedaald gaat Chaos aan de Schie #19 van start. Na het vieren van het 5-jarig bestaan van OHM Festival afgelopen zomer werd het tijd voor een volgende stap. Nu ook OHM in de winter: het OHM Winter Festival! Geen betere locatie dan het vertrouwde Lijm & Cultuur. Deels indoor en deels outdoor, met 3 overdekte area's en in gebouwen die OHM niet eerder gebruikte. Een top line-up waaronder Job Jobse, FJAAK en Avalon Emerson, een geweldige omgeving en heel veel leuke mensen. Zaterdag 3 februari van 12.00-23.00 uur. www.ohmfestival.nl. De 19e editie van Chaos aan de Schie staat in het teken van onze chef kok Bas Hoog. Hij kookt vanuit gevoel en herinneringen, vanuit zijn hart. Met een Nederlandse vader, een Indonesische moeder en jarenlange opleiding en ervaring in de Franse keuken, kun je unieke combinaties verwachten. Bas' signatuur zie je ook in de vele glazen potten in zijn schatkamer vol bijzondere ingrediënten. "Ik maak mijn eigen oliën, verschillende azijnsoorten en honingsoorten en gebruik restmaterialen voor eigen kruidenmengsels." Alles bij elkaar Puur Bas! Neem bijvoorbeeld het voorgerecht: Gepekelde forel met koolraap gebakken in zoutkorst, gezouten citrus, bouillon van dashi en kervel olie. Vanaf 7 februari kun je van woensdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur genieten van Puur Bas bij Chaos aan de Schie. Daarnaast is Experiment Delft, ons inspirerende werk-, koffie-, lunch-, lounge- en borrelparadijs het hele jaar door alle werkdagen open van 10-17 uur. Hou de websites www.chaosaandeschie.nl, www.experimentdelft.nl en www.lijmencultuur.nl in de gaten!