Het schietincident is een beangstigende ervaring voor de bewoonster.
Het schietincident is een beangstigende ervaring voor de bewoonster.

Getuigen gezocht van schietincident aan de Multatuliweg

Algemeen

Delft – In de nacht van donderdag 4 op vrijdag 5 januari is met een luchtdrukpistool geschoten op een woning aan de Multatuliweg. De bewoonster en politie hopen dat getuigen iets hebben gezien.

Het incident vond die nacht vermoedelijk tussen 02.00 uur en 04.00 uur plaats. De politie onderzoekt de zaak en hoopt dat mensen iets hebben gezien.

Reeks
Het schietincident is er één in een reeks van eerdere vervelende incidenten, waarbij onder meer de auto van de bewoonster meerdere keren werd vernield. Ze vermoedt dat haar ex-man achter de incidenten zit. "Ik heb verder met niemand problemen en ik weet dat hij hiertoe in staat is. Dat nu zelfs m'n woning wordt beschoten is wel heel beangstigend. Het moet ophouden", zegt ze. Ze hoopt daarom dat mensen iets hebben gezien en hierover contact willen opnemen met de politie. "Misschien dat ze iemand meerdere keren door de straat hebben zien rijden. Of iets anders vreemds hebben gezien. Laat het alsjeblieft weten." Dit kan met de politie Delft via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel 0800-7000.