De drie hybride modellen van Toyota, Yaris Hybride, de Auris Hybride en de C-HR Hybride.
De drie hybride modellen van Toyota, Yaris Hybride, de Auris Hybride en de C-HR Hybride.

Free upgrade naar hybrid bij Toyota DIGO

Algemeen

Autobedrijf DIGO is de Toyota-dealer en Vakgarage voor Delft en de regio. Zeg je DIGO, dan denk je aan Toyota. En denk je aan Toyota, dan zeg je waarschijnlijk meteen hybride.

Het Japanse automerk neemt namelijk al sinds 1997 een unieke positie in als het gaat om het bouwen van hybride-auto's. Toyota maakt gebruik van de full-hybrid techniek. "Hiermee wordt elektrisch rijden gecombineerd met een benzinemotor", zegt Peter Huizenga. "Dit betekent dat je nooit hoeft op te laden bij een laadpaal, want als de accu leeg is, dan gaat de benzinemotor mee helpen. Geen gedoe met stekkers dus en je kunt kilometers maken zonder beperkingen."

Unieke positie
Een stukje geschiedenis maakt de unieke positie van Toyota wel duidelijk. Twintig jaar geleden introduceerde Toyota de hybride-auto. Inmiddels rijden wereldwijd al meer dan tien miljoen mensen met een hybride-auto van Toyota. Ze genieten volop van de benzine- èn elektromotor, die naadloos samenwerken, waarmee je tot wel 50 procent van de tijd elektrisch rijdt. Uiteraard is de auto hierdoor extra zuinig en je rijdt ook nog eens super ontspannen door de standaard automaat.

Realistisch verbruik
Wat is nu concreet het voordeel van deze full-hybrid techniek? Dat is volgens Peter Huizenga een verbruik van 1 op 29 (fabrieksopgave) en de standaard automaat. "Daarnaast hebben deze auto's veel vermogen zonder lawaai", gaat hij verder. "De auto's zijn namelijk heel stil. Graag laten we onze klanten en bezoekers van onze showroom kennis maken met deze geweldige hybride techniek."

Energy Challenge
"Wij nodigen iedereen uit om bij ons mee te doen aan de Energy Challenge. Een proefrit maken in een Toyota Hybride, het gevoel van hybride rijden ervaren en tevens kans maken op mooie prijzen, wie wil dat nu niet? Laat onze adviseurs je er alles over vertellen."

Olympische Spelen
Maak ook nog eens kans op een all-inclusive trip voor twee personen naar de Olympische Spelen in PyeongChang. Van 10 tot 15 februari verblijf je in Zuid-Korea om de 1.500 meter van de dames en heren te bekijken èn bezoek je de snowboard-finale van de dames.
Nu is er tijdelijk voordeel tot 2.700 euro op een hybride naar keuze. "Kom vooral deze periode testrijden in een full-hybrid Toyota, omdat er nu veel voordeel te halen is. Bevalt de hybride auto en wil je hem kopen, dan krijg je nu tijdelijk de meerprijs van de hybride volledig cadeau", aldus Huizenga. "Daarbij kan het voordeel oplopen tot 2.700 euro, dat is de full-upgrade naar hybrid namelijk waard. Deze aanbieding is tijdelijk en geldig op alle hybride modellen van Toyota, namelijk de Yaris Hybride, de Auris Hybride en de C-HR Hybride. Je bent welkom en overtuig jezelf, we helpen je graag en de koffie staat klaar", zegt Huizenga.


Autobedrijf DIGO
www.digodelft.nl

Reinier de Graafweg 2a
2625 DA Delft
(015) 515 00 00
&
Motorenweg 25
2623 CR Delft
(015) 515 00 80