<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De Opel Crossland X, 'Best in Class Car 2017'.
De Opel Crossland X, 'Best in Class Car 2017'.

Vliegende verkoopstart voor Opel Crossland X

Opel Crossland X. De naam zegt het al, een crossover van dit Duitse automerk. En niet zo maar één, een zeer populaire. Niet voor niets is de Crossland X uitgeroepen tot 'Best in Class Car 2017'.

De Opel Crossland X is door EuroNCAP uitgeroepen tot klassenwinnaar. Dit instituut op het gebied van veiligheid maakt ieder jaar deze klassenwinnaars bekend. Als 'Best in Class 2017' beoordeeld, dat betekent de veiligste auto in zijn segment.
Zo'n beoordeling krijgt een automerk niet zo maar. De Opel Crossland X behaalde in de meest recente botsproeven van Euro NCAP - van november 2017 - het maximum van vijf sterren. De stijlvolle en functionele crossover scoorde in alle vier de veiligheidscategorieën uitstekende cijfers. Bij de bescherming van volwassenen, kinderen en voetgangers èn in de categorie rij assistentiesystemen. De Opel Crossland X scoorde vooral uitstekend bij de crashtests van opzij en behaalde hier het hoogst mogelijke puntenaantal voor de bescherming van volwassenen en kinderen.

Rijassistentiesystemen
Opel rust de Crossland X uit met geavanceerde rij assistentiesystemen, die in dit segment ongebruikelijk zijn. Wat te denken van het optionele vermoeidheidsherkenning-systeem en de standaard Lane Departure Warning. Verder zijn een automatisch noodremsysteem met voetgangersdetectie, LED-koplampen met automatische niveauregeling, Adaptive Forward Lighting (AFL), een 180 graden panoramische achteruitrijcamera en een waarschuwingssysteem voor de dode hoek leverbaar.
De innovatieve rij hulpsystemen nog eens nader bekeken:
-Hill Start Assist zorgt ervoor dat je eenvoudig wegrijdt op een helling, door je rem even vast te houden, zodat je bij het wegrijden niet achteruit rolt.
-De kans op snelheidsboetes wordt verminderd door Cruise Control met snelheidsbegrenzer.
-Lane Departure Warning waarschuwt je als je onbedoeld van rijbaan dreigt te wisselen en verkleint daarmee de kans op een ongeval.

OnStar
OnStar behoort tot de standaarduitrusting van de Online Edition en Innovation. Met deze persoonlijke online en service-assistent wordt autorijden comfortabeler èn nog veiliger. Met één druk op de knop kunt je overal 24 uur per dag en 365 dagen per jaar contact opnemen met een persoonlijke assistent. Het systeem omvat ook Automatic Crash Response, een 24-uurs nooddienst, pechhulp, assistentie bij diefstal èn 4G-WiFi in de auto. Ontdek alle voordelen van OnStar.

Vliegende verkoopstart
De Opel Crossland X, het tweede lid van Opels X-familie. Met zijn veelzijdigheid past de Crossland X perfect bij ieder aspect van je levensstijl. Of je nu behoefte hebt aan meer beenruimte of extra bagageruimte, de Crossland X past zich moeiteloos aan. Door de achterbank neer te klappen kan de bagage-inhoud van 410 liter zelfs worden uitgebreid tot 1.255 liter! Hierdoor biedt de Crossland X de grootste bagageruimte in zijn klasse. De compacte, en dus toch ruime Opel Crossland X kent een vliegende verkoopstart. Sinds vorig jaar zijn al meer dan 80.000 exemplaren verkocht aan consumenten in heel Europa. In Nederland is de Opel Crossland X leverbaar vanaf 20.299 euro.

Motorhuis Delft
www.motorhuis.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>