<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De nieuwe, meest sportieve uitvoering van de Mitsubishi Outlander PHEV: de S-Edition.
De nieuwe, meest sportieve uitvoering van de Mitsubishi Outlander PHEV: de S-Edition.

Mitsubishi Outlander PHEV in sportieve S-Edition

Met de introductie van de S-Edition is het aanbod van de Mitsubishi Outlander PHEV nòg aantrekkelijker geworden. Aanpassingen in het interieur in combinatie met een scherpe prijsstelling.

De Mitsubishi Outlander PHEV is de best verkochte plug-in hybrid van Europa. Met de komst van deze S-Edition, wordt de auto nog eens interessanter voor de zakelijke zowel als de particuliere rijders. Dat past helemaal in de doelstelling om de Outlander PHEV toegankelijk te maken voor een breder publiek.
De topversie in de range, zo kan de S-Edition best genoemd worden. In sportiviteit en dankzij de talloze upgrades als het gaat om uitstraling, luxe en rijgedrag onderscheidt deze uitvoering zich.
Wat zijn de uiterlijke kenmerken van de S-Edition? Onder meer de in 'Dark Chrome' uitgevoerde grille en de 18-inch lichtmetalen wielen, zwarte dakrails, skidplates in carrosseriekleur en B- en C-stijlen in glossy black.
Aan de binnenzijde is de bestuurder happy in de luxe lederen bekleding, zilverkleurige decoratiepanelen, zwarte bekleding op het plafond en rood stikwerk voor stoelbekleding, het stuurwiel, het dashboard en de armsteun.
In technisch opzicht is deze uitvoering optimaal uitgevoerd, met high performance Bilstein-schokdempers, high-performance Bridgestone Dueler H/P Sport-banden en een hogere carrosserie-vastheid, dankzij geavanceerde lijm-lastechnieken.
Comfortabeler èn sportieber dan de overige uitvoeringen, met een vanafprijs van 51.990 euro.
De normale uitvoering van de Mitsubishi Outlander PHEV heeft nu een vanafprijs van 35.990 euro. Daarmee is het basismodel substantieel lager geprijsd dan vergelijkbare plug-in hybride SUV's op de Nederlandse markt. Ander zeer kenmerkend voordeel: de Outlander PHEV is al sinds de introductie in 2013 geschikt om te laden èn ontladen, het zogenaamde bi-directioneel laden, zodat de batterij van de auto kan worden ingezet als energiebuffer, met als technische term Vehicle-to-Grid.

Preuninger Haagland
www.preuninger.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>