Houtmarkt Het tanthof is een speciaalzaak die zich onderscheidt in wat andere bouwmarkten niet hebben of kunnen. (Foto: PR)
Houtmarkt Het tanthof is een speciaalzaak die zich onderscheidt in wat andere bouwmarkten niet hebben of kunnen. (Foto: PR) Foto: Esdor van Elten

Kozijnen of deuren renoveren? Het Tanthof biedt uitkomst

Algemeen

DELFT – Deuren en kozijnen krijgen in de loop der tijd nogal wat te verduren. Dat is niet zonder gevolgen. Gelukkig biedt Aannemersbedrijf en Houtmarkt Het Tanthof uitkomst. Het aannemersbedrijf van Het Tanthof heeft al ruim dertig jaar ervaring in het onderhouden, repareren en vervangen van kozijnen, ramen en deuren. Waarom het goed is om juist Het Tanthof hiervoor in te schakelen? "Vanwege de kwaliteit van onze producten en de kwaliteit van ons personeel", antwoordt Tieme Walda. Hij haalt het voorbeeld van de houtsoort meranti aan. "Wij kiezen dan liever voor het Meranti hout dat wel zestig jaar groeide, ook al is het duurder." Ook in de bouwwereld is goedkoop vaak duurkoop. Het Tanthof kiest liever voor kwaliteit. Dat wordt gewaardeerd. Afgelopen 31 jaar bouwde het bedrijf een grote kring aan vaste klanten op. Niet alleen in Delft, maar in de wijde regio weten mensen de klasse van Aannemersbedrijf en Houtmarkt Het Tanthof op juiste waarde te schatten.
Bel voor meer informatie naar 015 - 262 16 16 of kijk op www.hettanthof.nl/houtmarkt.