Volgend weekend is het Flink Gegist Festival bij Lijm & Cultuur. Dat wordt genieten!
Volgend weekend is het Flink Gegist Festival bij Lijm & Cultuur. Dat wordt genieten!

Bierenfestival, Puur Bas en Ohm

Algemeen

De schaatsbaan bezorgde jong en oud vele uren schaatsplezier, maar helaas komt aan alles een einde. Niet getreurd want komend weekend is er een heerlijk Nederlandse Bieren Festival op Lijm & Cultuur en er staat meer op stapel.

Met zijn schaatsbaan en sfeervolle brasserie was Winters Delft een heerlijke plek voor veel ijspret en ontspannen samenzijn! Je kunt er deze zondag nog van genieten tijdens het Hollandsch Kliekjes Festival, met Hollandse hits en Hollandse hapjes. www.wintersdelft.nl.
Op vrijdag en zaterdag 19/20 januari 2018 is het Flink Gegist Festival! Maar liefst zestien ambachtelijke brouwerijen zijn aanwezig om hun bieren te laten proeven. Vrijdag van 14.00 uur tot 22.00 uur, zaterdag van 12.00 uur tot 21.00 uur.
De voorbereidingen voor editie #19 van Chaos aan de Schie zijn in volle gang. Onze chef Bas Hoog creëert vanuit het hart en het hoofd weer prachtige nieuwe gerechten. Zijn vertrekpunten zijn smaak, eenvoud en balans in een combinatie van klassieke Franse basis en Hollandse en Oosterse keuken… oftewel Puur Bas! Hou onze websites www.chaosaandeschie.nl en www.experimentdelft.nl in de gaten voor actuele informatie! Op 3 februari opent Ohm Festival voor het eerst ook buiten de zomer de deuren. Geen betere locatie hiervoor dan het vertrouwde Lijm & Cultuur. Deels indoor en deels outdoor, maar met drie overdekte area's geherbergd op het industriële erfgoed. Top line up, geweldige omgeving en heel veel leuke mensen. www.ohmfestival.nl.
Zie voor meer info www.lijmencultuur.nl, en – niet vergeten - Experiment Delft, ons inspirerende werk-, koffie-, lunch-, lounge- en borrelparadijs is alle werkdagen open van 10.00 uur tot 17.00 uur.