Afbeelding

Goud- en zilverinkoop in | WestCord Hotel Delft

Algemeen

Chris van Waes, Juwelier, Antiquair uit Poeldijk is gespecialiseerd in oude sieraden. Logischerwijs koopt hij graag oude sieraden van particulieren. Reeds twee keer eerder was hij in het WestCord Hotel in Delft. Vanwege de goede ervaringen komt hij terug op zondag 21 januari.

Als gediplomeerd juwelier onderwerpt hij de aangeboden sieraden en gebruiksvoorwerpen van edelmetaal aan een professionele beoordeling. Hij kijkt niet alleen naar het gewicht, maar stelt de waarde ook vast op basis van de schoonheid van het ontwerp. Zo betaalt hij een reële prijs. Van Waes ontvangt iedere bezoeker individueel met inachtneming van de privacy. Ondanks de goede opkomst zijn er zelden lange wachttijden.
Wie zijn oude sieraden of ander goud en zilver wil verkopen kan terecht bij Chris van Waes op zondag 21 januari 2018 van 11.00 uur tot 17.00 uur in het WestCord Hotel, Olof Palmestraat 2 in Delft, bij Ikea. Bel voor meer informatie naar 0174 – 44 46 35, mail naar info@chrisvanwaes.nl of kijk op www.chrisvanwaes.nl.