<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl

Speciale aanbieding bij Chiropractie Delft / Rijswijk

Waarom worden rugpatiënten de feiten niet verteld? Heeft u iedere dag rug-, nek- of hoofdpijn? Is slapen moeilijk door de pijn en opstaan bijna niet te doen? Hoort u van uw huisarts 'leer er maar mee leven'?

U bent niet de enige, weten ze bij Chiropractie Delft / Rijswijk. Duizenden Nederlanders hebben pijnklachten. Jammer genoeg horen velen dat het tussen de oren zit of krijgen de optie om nog maar een keer twee weken paracetamol of diclofenac te gebruiken.
Heeft u een van de volgende symptomen: Pijn in de rug, nek of uitstralingspijn, slecht slapen, vermoeidheid, hoofdpijn of migraine, duizeligheid of evenwichtsstoornis, stijfheid en verminderde beweeglijkheid, spit, ischias of hernia?
Dan hebben wij nu een speciale aanbieding. Tot 26 januari 2018 krijgt u voor 27 euro een intakegesprek aangeboden met een chiropractisch onderzoek van uw rug en nek, en een SEMG-scan, die op 24 plekken langs uw ruggengraat de spieractiviteit meet in de spieren die vastzitten aan de wervels en hiermee de ernst van uw klacht aangeeft. U hoort van ons waar uw pijn vandaan komt, wat de oorzaak zou kunnen zijn en waarom chiropractie rug- en nekklachten en hoofdpijn zo goed kan behandelen.
Meer weten? Bel naar 015-2123322 of kijk op www.chiropractiedelftrijswijk.nl. Chiropractie Delft / Rijswijk is gevestigd aan de Broekmolen 20 in Rijswijk, op de grens met Delft.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>