De deur van Helderziende Heler Rianne Collignon staat open.
De deur van Helderziende Heler Rianne Collignon staat open.

Maak je goede voornemens waar bij Hart en Ziel

Algemeen

"Januari is de tijd van het jaar waarin we kijken naar wat we graag willen bereiken", vertelt Helderziende Heler Rianne Collignon. "Je bereikt de beste resultaten door niet alleen aan de slag te gaan, maar juist samen."

Wil je graag afvallen in 2018? Kies dan voor de beproefde methode van Hart en Ziel: de cursus Succesvol Afvallen. "Al jaren help ik mensen blijvend afvallen, zonder dieet, maar door gedragsveranderingen", legt Rianne Collignon uit. Op 24 januari start de cursus in de praktijk, maar het is ook mogelijke deze online te volgen via Hart en Ziel Educatie.
Wil je dit jaar bewuster op je eigen pad blijven en je intuïtief ontwikkelen? Bouw dit jaar een meditatieve gewoonte op met Hart en Ziel Luisteren. Deze meditatieavonden in de praktijk starten op 25 januari - inclusief mogelijkheden voor thuis - en is voor zowel beginners als gevorderden. Je kunt ook kiezen voor de Intuïtieve Training, waarin je in acht avonden Readings leert geven met het 100% Positiviteit Orakel. "Zo groeit jouw intuïtie op een plezierige manier. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor persoonlijke sessies, het Juiste Pad Plan of de andere mogelijkheden bij Hart en Ziel", zegt Rianne Collignon. Neem gerust contact op via 06-10521351 van 19.00 uur tot 20.00 uur op werkdagen, kom langs op de gratis inloopavond op 18 januari van 20.00 uur tot 21.20 uur of blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door je op te geven voor de maandelijkse nieuwsbrief of like de Facebook Fan Pagina.