<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Angelique van Schoonheidsinstituut Hoogstraten in Pijnacker.
Angelique van Schoonheidsinstituut Hoogstraten in Pijnacker.

Schoonheidsinstituut Hoogstraten: een begrip

Verscholen in het hart van bedrijvenpark de Boezem vind je Schoonheidsinstituut Hoogstraten. Sinds 1960 een begrip in Pijnacker.

Ooit opgericht door Ineke Hoogstraten, maar sinds 1997 staat dochter Angélique aan het roer. Schoonheidsinstituut Hoogstraten is een zeer nette salon met twee behandelruimtes, uitkijkend op een schitterende tuin. "Dat verwacht je niet midden op een bedrijventerrein", lacht Angélique.

Ze biedt niet alleen vele huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen, maar ook cosmetische, zoals een compleet bruidsarrangement en diverse ontharingsbehandelingen. Ze werkt al sinds jaar en dag met de producten van Maria Galland, een zeer vooraanstaand merk. "Daar werkte mijn moeder al mee. Zij is zelfs door de Maria Galland zélf getraind. Heel uniek." Los van het sentiment, is het ook gewoon een goed product met veel werkzame stoffen, weet Angélique: "De samenstelling is zo dat het altijd een huidverbetering oplevert." De make-up-lijn waar ze mee werkt is New Cid, New Cosmetics Identity uit Londen. "Een prachtig make-upmerk. Ik was vanaf dag één verkocht. Het blijft super goed zitten en heeft allerlei mooie, bruikbare kleuren. De lipstick en lipgloss zijn inclusief spiegeltje en lampje. Uniek en heel handig."

Modelage masker
Een van de vele behandelingen die Schoonheidsinstituut Hoogstraten aanbiedt, is het zogenoemde modelage masker; een zichzelf verwarmend mineraalmasker. "Een fijne behandeling. De temperatuur gaat heel geleidelijk omhoog en koelt net zo langzaam weer af. Het stimuleert de bloedsomloop en helpt het afvoersysteem", aldus Angélique.

De Pijnackerse heeft onlangs een mooie actie verzonnen: "Bij drie afspraken voor het modelage masker, krijg je de vierde gratis!" Hoe? Geef op de website via 'afspraak maken' de code 'MODELAGEKUUR' door of bel.

Schoonheidsinstituut Hoogstraten
Boezemweg 13, Pijnacker
015 369 30 34
www.schoonheidsinstituut-hoogstraten.nl

Reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>