Duko en Guus van Loenen, Oehlie, Geoffrey, Van Staalduine en Lesley Pijpaert (v.l.n.r). (foto: Martijn Mastenbroek)
Duko en Guus van Loenen, Oehlie, Geoffrey, Van Staalduine en Lesley Pijpaert (v.l.n.r). (foto: Martijn Mastenbroek) Foto: Martijn Mastenbroek

Monkey Town Delft feestelijk geopend

Algemeen

DELFT - Eigenaar Geoffrey Pijpaert en wethouder de heer Van Staalduine van Pijnacker-Nootdorp hebben onder luid gejuich èn onder feestelijke begeleiding van entertainer Rogier de Avonturier het nieuwe Monkey Town Delft geopend.

Bij deze opening, vorige week zaterdag, waren ruim honderd enthousiaste kinderen aanwezig. Eigenaar en echte horecakenner Geoffrey, bekend van zijn deelname aan 'Mijn Tent is Top' met restaurant Moodz uit Delft, is zeer tevreden over de opening. "Wij hebben natuurlijk de nodige vertraging in de bouw opgelopen, dus ik ben ontzettend blij dat hier vandaag alleen lachende gezichten rondlopen", reageert hij. Mede-eigenaar Lesley Pijpaert voegt daaraan toe: "De opening zelf was een groot feest en het is natuurlijk een ontzettende eer om al die kinderen en wethouder de heer Van Staalduine vandaag te mogen ontvangen."

De openingsceremonie werd begeleid door feestbeest, kindervriend en entertainer Rogier de Avonturier. "Wat een enthousiasme!", constateerde Rogier. "Het was echt super om te doen, zeker aangezien entertainment een belangrijk deel van de totaalervaring zal zijn in deze vestiging. Ik moet wel zeggen dat de 5D-bioscoop echt ontzettend leuk is, ook voor oudere kinderen of stiekem zelfs volwassenen." Wethouder de heer Van Staalduine maakte zelf een ritje en beaamt dat: "Hier ga ik zeker met mijn kleinkinderen nog een keer in", zei Van Staalduine.

De nieuwe MOnkey Town-vestiging aan de Rijksstaatweg in Delfgauw beschikt naast zaken als een klimtoestel over een gethematiseerde peuterzone, een 5D-bioscoop, knikkerhoek, lasergame, fitnessapparatuur voor volwassenen en een loungehoek met een koffiebar. Het concept waarin zowel aan de ouders als de kinderen is gedacht neemt daarmee afstand van het klassieke concept van een indoor speeltuin.

Meer weten? Kijk op de website www.monkeytown.eu/delft.