Mireille Staring en Marcel Haze bij de elektrisch verstelbare boxspring die nu voor een verrassend lage prijs verkrijgbaar is.
Mireille Staring en Marcel Haze bij de elektrisch verstelbare boxspring die nu voor een verrassend lage prijs verkrijgbaar is.

Dutch Dream slaapcomfort: dé boxspingspecialist

Algemeen

DELFT – Dutch Dream slaapcomfort is alweer vijftien jaar gevestigd op woonboulevard Leeuw & Stein. Hier onderscheidt deze boxspringspecialist zich met goed advies.

Dutch Dream slaapcomfort heeft drie filialen. Het bedrijf is ook in Ter Aar en Hazerswoude gevestigd. Alleen in Delft heeft Dutch Dream een hele verdieping outlet. "Dus alle modellen boxsprings, ledikanten en matrassen die niet meer tot de collectie horen, zijn hier in de opruiming verkrijgbaar", vertelt Betty Staring van Dutch Dream.

Momenteel heeft Dutch Dream een wel erg mooie aanbieding: een elektrisch verstelbare boxspring met matrassen en een topper voor de zeer scherpe prijs van 1695. Voor dit bedrag kan ook de kleur worden gekozen. Wat de breedte betreft kan worden gekozen voor 160 of 180 centimeter. "Je ziet nauwelijks elektrisch verstelbare bedden in die prijsklasse", weet Betty Staring.

Dutch Dream onderscheidt zich in de goede adviezen die het geeft. "We adviseren het slapen op een correcte houding. Mensen hebben eigenlijk niet zo veel te vertellen over welk matras ze nodig hebben. Dat wordt bepaalt door hun figuur en postuur. Uitstekende lichaamsdelen zoals je schouders moeten wegzakken in je matras. En als je correct ligt op een goed matras, dan maakt het niet uit hoe je in bed ligt." Maar: Lig je op een voor jou verkeerd bed en matras, dan heeft dat des te meer gevolgen. "Als je slaapt moet je rug recht zijn. Is dat niet het geval, dan is je lichaam 's nachts aan het werk om toch die rug recht te krijgen. Dan rust je niet uit."

Dutch Dream zoekt voor iedere persoon en voor elk budget een passende oplossing. "Het grote voordeel van een boxspring is dat we ervoor zorgen dat de twee personen die in één bed liggen verschillende matrassen hebben, zodat ze allebei goed liggen en goed slapen." Volgens Betty Staring is de aanschaf van een bed vaak een investering voor 15 tot 20 jaar. "En een hartstikke belangrijke investering bovendien."

Benieuwd of Dutch Dream slaapcomfort ook uw nachtrust kan verbeteren? Kom gerust eens langs aan de Leeuwenstein 23 in Delft. De winkel is tevens elke eerste en laatste zondag van de maand geopend, dus ook op Oudejaarsdag.

Meer informatie:www.dutchdreamslapen.nl.