2ManyMen: zaterdag 23 december te zien in De V.
2ManyMen: zaterdag 23 december te zien in De V.

HET is maar dat u het WEET

vaste rubrieken

De band 2ManyMen geeft zaterdag 23 december vanaf 22.00 uur een optreden bij Café de V aan de Voorstraat in Delft. De toegang is gratis.

Wijzelf Delft is een online platform waarin vraag en aanbod van diensten online geregeld worden. De organisatie is in Delft op zoek naar een bestuurslid en een penningmeester. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via delft@wijzelf.nl of 06-20886440.

In de kantine van Redeoss in Sophia Revalidatie aan de Reinier de Graafweg 1 in Delft is donderdag 21 januari vanaf 19.00 uur de slotdrive van de najaarsserie klaverjassen.

In de Vierhovenkerk aan de Obrechtstraat 50 in Delft is dinsdag 26 december van 15.30 uur tot 19.00 uur een kerstinloop. In de verschillende zaaltjes staat van alles klaar voor spel en vermaak. Er kan worden genoten van samenzang, kerstgedichten, een muziekworkshop en bingo.

Joke Krul geeft zaterdag 20 en 27 januari de teken- en schilderworkshop 'Schetsen & tekenen in acryl', voor beginners en iets gevorderden. Bel voor meer informatie en aanmelden naar 06-44092829 of kijk op http://jokekrul.blogspot.com.

Tijdens de kerstnachtdienst in de Hofkerk aan de Cort van der Lindenstraat 1 in Delft, zondag 24 december om 20.30 uur, wordt een verbinding gelegd tussen Kerst en de Top 2000. De toegang is gratis. Zie www.hofkerk-delft.nl voor meer info. n Op kerstmorgen, maandag 25 december om 10.00 uur, wordt in de Vierhovenkerk aan de Obrechtstraat 50 het kerstspel 'Hotel Toekan' gespeeld. Iedereen is welkom.

Simone Awhina brengt zaterdag 23 december een kersteditie van het Uur van Verstilling bij Op Hodenpijl aan de Rijksstraatweg 20 in Schipluiden. Ze neemt didgeridoospeler Yme Bosgra, pianist Maarten Helsloot en violist Ian de Jong mee voor een klankconcert. Kaarten kosten 20 euro en reserveren kan via www.ophodenpijl.nl.

Boekhandel De Omslag organiseert zondag 7 januari om 15.00 uur in de Synagoge aan de Koornmarkt in Delft een Literaire Salon. Dit keer is Hans Croiset te gast, naar aanleiding van zijn roman Ik, Vondel. Kaarten kosten 12 euro 50, inclusief drankje.

Dorcas houdt op zaterdag 30 december een eindejaarsactie voor de inzameling van geld, kleding en voedsel voor de vluchtelingen uit Syrië. De inzameling is van 10.00 uur tot 16.00 uur op het Dorcasdepot aan de Merellaan 13 in Rijswijk-zuid/Delft-noord. Meer info: www.dorcashulpdelft.nl.

Op maandag 25 december van 17.00 uur tot 21.00 uur organiseert een groep van twaalf vrijwilligers een ongedwongen en gezellig kerstdiner voor iedereen die niet alleen wil zijn op eerste Kerstdag. Dit vindt plaats in De Ruimte aan de Mercuriusweg 1 in Delft. Kosten: 7 euro 50. Reserveren kan via hetkerstdinerdelft@gmail.com of ga naar www.facebook.com/hetkerstdinerdelft.

Op dinsdag 2 januari zal er eenmalig geen warenmarkt zijn op de Papsouwselaan in Delft. Donderdag 4 januari en zaterdag 6 januari kan iedereen in Delft weer terecht op de warenmarkt.

Iris begint vanaf maandag 8 januari weer met haar yoga-lessen in Buurthuis Het Voorhof. Zie voor meer info www.yoga-mariposa.com