Caroline en Bas Kohlmann en hun oude barrel, waarmee ze een tocht van 3000 kilometer zullen maken.
Caroline en Bas Kohlmann en hun oude barrel, waarmee ze een tocht van 3000 kilometer zullen maken.

'Met het rijden van deze rally gaat een droom in vervulling'

Algemeen

DELFGAUW - Voor de Stichting 'Make a Wish Nederland' gaan Caroline en Bas Kohlmann uit Delfgauw meedoen aan The Carbage Run. Dit is Europa's grootste en gekste barrelrally.

Dit is een 5-daags avontuur van een paar duizend kilometer door Europa in een auto die niet meer mag kosten dan 500 euro. Bij The Carbage Run gaat het niet om snelheid en/of tijd maar wel om creativiteit, gekkigheid, avontuur en lol maken. Daarnaast wordt er als extra uitdaging een wedstrijdelement toegevoegd aan de hand van ludieke opdrachten.

De start is in München op 5 februari 2018. Via Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Servië, Roemenië en Hongarije is de finish op 9 februari in Bratislava, in Slowakije. Het wordt een tocht van ongeveer 3000 kilometer vol sneeuw, uitdagende wegen en unieke landschappen. "Met het rijden van deze rally gaat voor ons een droom in vervulling: samen aan een rally meedoen", vertelt Bas Kohlmann. "Leuk om naar uit te kijken, boeiend om voor te bereiden en als het dan eenmaal zover is geeft de ervaring zoveel energie. Gelukkig hebben wij de mogelijkheden om onze dromen in vervulling te laten gaan. Er zijn echter kinderen die geen tijd hebben om hun dromen te verwezenlijken omdat ze ernstig ziek zijn. Wat is er mooier om wensen te laten uitkomen van kinderen met een levensbedreigende ziekte? Het geluk en de positieve energie die voortkomt uit de acties van 'Make a Wish' raakt ons. Daarom willen we het rijden van de rally verbinden aan deze organisatie. Door ons te sponsoren, kunnen nog meer wensen van ongeneeslijk zieke kinderen in vervulling gaan."

Kijk voor de actiepagina op www.makeawishnederland.org/nl/actiepagina/carbage-run_1505/