De splinternieuwe Fiesta 2018-Trend uitvoering, rijk uitgerust met vele extra's.
De splinternieuwe Fiesta 2018-Trend uitvoering, rijk uitgerust met vele extra's.

December-Sale met ongekend voordeel

Algemeen

REGIO - Official Ford-dealer Ardea Auto toont tijdens de December-Sale wederom dat de prijsstelling bij de grootste Ford-dealer van Nederland superscherp is.

De spectaculaire eindejaarssale, die tot zaterdag 30 december 17.00 uur duurt, is hét moment om tegen super-aantrekkelijke condities een nieuwe Ford uit de Ardea-voorraad aan te schaffen! Volgens Ardea Auto is het nu de juiste tijd om een goede deal te sluiten. "Het voordeel kan bij de sportieve EcoSport, met zijn prettige hoge zit, zelfs oplopen tot 5.740 euro. We bieden deze nu geheel rijklaar aan voor slechts 19.995 euro en voor dat bedrag is de auto zeer rijk uitgerust, met onder meer Navigation Pack, Winter Pack, lichtmetalen velgen en automatische airco. Wie iets groters zoekt, raden we de C-Max aan. In de luxueuze en complete Titanium-uitvoering kost deze slechts 25.995 euro. Ook de C-Max is voorzien van Navigation Pack en vele extra's. De handige B-Max, met zijn markante schuifdeur en zee aan ruimte, kent ook een iets hogere zit. Deze bieden we in de Titanium-uitvoering aan voor 19.995 euro. Dat betekent een voordeel van 5.190 euro op een zeer compleet model!", aldus een zegsman van Ardea Auto.
Als het over het 2018-model van de Ford Fiesta gaat is men bij Ardea Auto nog enthousiaster: "Als klap op de vuurpijl leveren wij de splinternieuwe Fiesta 2018-Trend uitvoering, rijk uitgerust met vele extra's, zoals een Navigation Pack, nu geheel rijklaar voor slechts 15.995 euro! Als private lease aanbieding al vanaf 239 euro per maand, all inclusive!" En hij vervolgt met: "Wie nu direct uit de Ardea-voorraad zo'n compacte SUV of MPV aanschaft, is absoluut verzekerd van een unieke scherpe prijs. En dat geldt ook voor de Fiesta-aanbieding. Bovendien bieden we veel geld voor de inruil, dus ook dat is aantrekkelijk. Wie nu zaken doet bij Ardea Auto sluit de deal van het jaar!"
Het complete aanbod, de vijftien vestigingslocaties en openingstijden vindt u op de website. De December-Sale duurt tot en met zaterdag 30 december 17.00 uur.

Ardea Auto
www.ardeaauto.nl