Ruud Oosterveen en Frans van Wijk geven elkaar 'de vijf'.
Ruud Oosterveen en Frans van Wijk geven elkaar 'de vijf'.

'Geef me de vijf' bij Nissan- dealer Zeeuw & Zeeuw

Algemeen

WATERINGEN - Bij Nissan-dealer Zeeuw & Zeeuw Wateringen is het deze periode 'five' wat de klok slaat. De ene 'high-five' volgt op de andere.

Want, tot en met 31 december loopt hier de actie 'Geef me de vijf'. Deze Nederlandse benaming dekt volledig de lading, als je eens naar al het voordeel kijkt dat hierbij van toepassing is:
Naast een heel mooie korting, is dat namelijk vijf jaar gratis onderhoud, vijf jaar garantie (=een verlenging van twee jaar) en vijf jaar Mobiliteitservice. Geef jij de vijf aan één van de verkopers in de showroom in Wateringen, dan krijg je die vijf in drievoud terug! "In geld uitgedrukt kun je pas goed zien hoe groot het voordeel is", zegt Pieter Dekkers. "Op de Nissan Pulsar kan het voordeel bijvoorbeeld oplopen tot 7.655 euro. En wat te denken van de Qashqai, waarbij het voordeel in geld uitgedrukt oploopt tot 4.720 euro. En niet te vergeten de nieuwe Micra..."
De New Micra is overigens uitgeroepen tot Private Lease Auto van het Jaar. Bij Zeeuw & Zeeuw is de aankoop van de New Micra in de 'Geef me de vijf' actieperiode ook heel aantrekkelijk. Daarbij kan het voordeel in geld uitgedrukt namelijk oplopen tot wel 4.240 euro. "Dus kom snel naar één van onze showrooms om één van onze medewerkers een high five te geven!", aldus Dekkers.

Zeeuw & Zeeuw
's-Gravenzandseweg 14
2291 PE Wateringen
(0174) 63 80 60

Zeeuw & Zeeuw
Platinastraat 47
2718 SZ Zoetermeer
(079) 750 50 25
www.zeeuwenzeeuw.nl